sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

MOARRR GAMEZZZ

CDON.fi oli muistanut minua jo joskus toukokuussa 10 euron alennuskoodilla, joka piti käyttää 15. kesäkuuta mennessä. Kurkin, mitä heidän tarjouksistaan mahtaisi löytyä ja tilailinpa sitten vielä pari Nintendo-peliä itselleni, kun pitihän se alennus tietenkin käyttää. Viikonlopputarjouksesta löytyi myös huimalla (-74%) alennuksella Die Hard - Quadrilogy box, jota olenkin väijynyt dvd-hyllyyni jo hetken aikaa. Lykästipäs! :)


Day 188
Boom Blox Bash Party 18,00


En tiennytkään, että Boom Bloxille on jatko-osa! O__O Mitä Intternetistä kurkin, niin tämä kakkososa on vieläkin pidetympi ja kehutumpi kuin ensimmäinen peli. Tilailin senkin sitten hyllyyni ykkösosan kaveriksi.


Day 188
LEGO Batman 18,95


Ale-kampanjoista löytyi myös se ostoslistani ainoa puuttuva LEGO-peli, joten hell yeah! Tilaukseen meni :D Kuumottelen tässä samalla LEGO Harry Potterin tulemista ja milloin sen hinnat mahtavat pudota sieltä viidestäkympistä pariinkymppiin.


Day 188
Your Shape + camera 19,95


Wiin fitness-pelejä on tullut tutkiskeltua pitkin Internettiä ja nyt sitten päätin tilata tuon kokeiltavaksi. Wii Fitiin ja tasapainolautaan tuskin on heti rahoja takataskussa, joten katsotaan, miten käy kamerapohjaisen fitnesspelin kanssa. Tykästynkö vai tuskastunko.

Ei kommentteja: