torstaina, toukokuuta 14, 2009

Doggie and You Dog!

Puuh, maanantaista asti jyllännyt päänsärky helpotti vasta tänään. Jossain vaiheessa se alkoi jo säteillä oikeanpuoleisiin korvaan, silmään ja sieraimeen. Pohdin jo, mikä lie possuflunssa muhun on poikimassa, mutta äsken hiffasin, että hei kliffaa, sehän on lakannut. Enpä siis eilen jaksanut päivitelläkään, kun ruudun tuijottaminen ei kovasti innostanut tuossa olotilassa.



Siis tykkääks se musta vai ei??


Tuomio: Hyvä

Huomio: Scarlett Johanssonin pitkät käkkärät <345


Eilen tyttöilimme Mustikan kanssa ja kävimme katsomassa Jätä se! Ehdoista ehdoin chick flick kyseessä. Omassa kategoriassaan täysin passeli ja antaa juuri sitä mitä lupaakin :) Ihmissuhdekiemuroita ja sen oikean löytämistä/jättämistä/uudelleen takaisin ottamista. Tarjoaa hetken roimaa huvittuneisuutta parisuhteiden maailmassa.



Koiraperheen elinkaaren kuvaus

Tuomio: Ihan jees

Huomio: Kouluttamattoman koiran ihannointi vähän kyseenalaista


Aiemmin keväällä kävin katsomassa toisenkin Jennifer Aniston höpellyksen. Huomattavasti enemmän draamaa tarjoava kuin mitä osasin odottaa. Olin lähinnä valmistautunut täyteen pöljäilyyn piskin parissa. Tarjosikin hetken roimaa koiranelämää isännän ja emännän maailmassa. Kyyneliltäkään ei säästytty. Päin vastoin niitä sai vuodattaa ämpärillisen ;_____;

Ei kommentteja: