lauantaina, toukokuuta 16, 2009

Tuntuu, että pitkän aikaa olen lukenut lähinnä mangaa, mutta nyt tuli irtiotto ja siirryin hetkeksi naishömpän pariin :D



Hattarakirjallisuutta~


Kaikki naishömppään vähänkään perehtyneet tietävät varmasti Sophie Kinsellan, tuon kuuluisan Shopaholic-sarjan tekijän. Itsellänikin killuvat kaikki Himoshoppaajat nätisti rivissä kirjahyllyssäni. Ilmeisesti aihe tuli jokseenkin loppuun puristettua tai iski tylsistyminen Rebecca Bloomwoodiin, mutta uusimmat teoksensa käsittelevät jo vallan muita henkilöitä - vaikka meno ja kuviot ovatkin pysyneet täysin samanlaisina x)

Pinkki on saatu päätökseen ja turkoosihtava on aikas lailla puoli välissä. Taisin jäädä hieman naishömpän imuun, hih. Löytyisiköhän jostain uusin Marian Keyes seuraavaksi lukuiloksi?



On se jo elokuvakin

Tuomio: Höpsö

Huomio: Isla Fisher on kerrassaan söötti~


Lehvan kävin katsomassa heti, kun se tuli teattereihin. Kauhunsekaisin aatoksin paarustin saliin valmiina vihaamaan jokaista kalpeaa tulkinnan yritystäkin, mutta itse asiassa se oli ihan okei lehva. Vähän erilainen ehkä kuin millaiseksi olin mieltänyt Beccan ym. kirjasarjan perusteella, mutta silti elokuva oli oikein näppärä itsenäinen näkemyksensä tapahtumista, henkilöistä ja juonenkulusta. Ei mitenkään riipaiseva kokemus.

Ei kommentteja: