maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Board game geekness~

Viikko on ehtinyt vierähtää ilman, että olen saanut päivitettyä mitään. Mihin kaikki aika oikein katoaa?? Tänään kuitenkaan ei ole mitään tekemistä, joten vihdoin saa purettua kuvamateriaalia kamerasta, muokkailtua hieman ja lisäiltyä tänne. Jes!



80-luvun lautapeli Universumin valtiaat, kirpparilöytö tietenkin



Eilen taas Hämeenlinnassa pelailemassa. Paikalla oli varsinainen kuhina, sillä pojat olivat saaneet ujutettua itsensä Hämeen Sanomien haastateltavaksi ja nyt jutun ilmestyttyä lehdessä, ihmisiä oli pullahtanut paikalle suorastaan sankoin joukoin. Itse edustan kuitenkin edelleen yksikseni sitä söpömpää sukupuolta. Missä ihmeessä ovat kaikki Hämeen nörttitytöt, kysynpä vaan?? o__O



Suklaabrownieherkkuja, home made~



Pojat olivat selvästi osanneet varautua maineen tuomaan massaryntäykseen, sillä saapuessani paikalla tuoksuili jo vienosti herkkusille ja keittiöstä sitten pöllähtikin yhdessä vaiheessa pellillisen verran suklaabrownieita halukkaiden syöppöjen suihin. Suits me, sir!



Leipurimme on myös trubaduuri



Torvimusiikista emme sentäs päässeet nauttimaan :D Oli eksynyt ihan vain päivän aiempien menojen puitteissa mukaan tämä näyttävä puhallinsoitin.

Ei kommentteja: