keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

leff leff~

Viikon tauko merkitsee myös jälkeen jäämistä lehvapostauksista, joten tässäpä tuoreinta settiä, mitä verkkokalvoille on tullut syötettyä.



Terminaattorit ovat edelleen äkäisiä ja peltiä ruttaantuu

Tuomio: Vain fandomille

Huomio: Fake-Arskan butt shot !! :D



Uusi-Batman-slash-Amerikan-Psyko onkin nyt vaihteeksi John Connor? Confusing is that not?? Onko Jenkkilästä loppuneet näyttelijät vai mikä mättää, kysynpä vaan :P

Oli ollut tarkoitus pukea oma, vanha Terminator II: Judgement Day -teepparini tuonne ensi-iltaan, mutta unohdin sen kotiin. Mööh :( Sain kuitenkin fangirl-henkistä seuraa mukaani, joka pelasti paljon, hih :)))



Pimahtanut vaimo voi olla oikea antikristus ??

Tuomio: Pelottava, mutta hyvä

Huomio: Puhuva kettu oli jo liikaa yleisöllekin, "Chaos reigns" :D



Pelottavinta kyseisessä elokuvassa lienee se, miten paljon yhtymäkohtia ja samankaltaisuutta pystyin aistimaan naispääosahahmon ja itseni välillä. Asuuko meissä kaikissa pieni antikristus or is it just me?? Elokuva on rujo, mutta kaunis; väkivaltainen, mutta herkkä; siinä tiivistyy läjä ristiriitaisuuksia, kuten tiivistyy päähenkilöiden mielissäkin. Voin ymmärtää, miten se tulee taatusti aiheuttamaan voimakasta kahtiajakoa yleisössään, puhumattakaan mahdollisista ristiriitaisista tunteista, joita se pystyy oivallisesti herättämään vähänkään otollisessa synapsien kasvualustassa.

Kaikki lienevät kuitenkin samaa mieltä siitä, että Larsilta taisi nyt lähteä vähän mopedi handusta tätä tehdessä.

Täytyy sanoa vielä se, että tässä elokuvassa olen nähnyt kaikkein kauneimman kuvauksellisen aloituksen, mitä olen ikinä nähnyt missään elokuvassa tähän mennessä. And I have seen few movies on the way.

Ei kommentteja: