lauantaina, kesäkuuta 20, 2009

leff leff~

Torstaina oli Superpäivä, joten ryntäsin tietenkin elokuviin ja samalla kävin myös Niagarassa katsomassa viimeistä kertaa pyörivän ruotsalaiskomedian ennenkuin se poistuisi ohjelmistosta.



Tekee mieli huutaa "Missä Mulder, missä Scully??+"

Tuomio: Huh, tämmöistä elokuvaa ei odota näkevänsä enää 2000-luvulla! Niiiiin ysäriä, ettei rajaa!1+ Jossain lukemassani arvostelussa kehuttiin, että kerrankin uskottava maailmanloppu. Tiedä sitten häntä. Siihen mielipiteeseen kyllä yhdyn, että australialainen naispääosa oli syötävän söpöläinen <3

Huomio: Lopetus lollaa rankimmin, voi elämä (tai siis sen uusi alku ja synty) :DDD Pistää miettimään, jos tässä on ollut alternative endings, millaista kukkua ne hylätyt versiot ovatkaan mahtaneet olla, hohoo!





Homopariskunta päättää adoptoida...

Tuomio: Tyypillistä ruotsalaiskomediaa, ei yllätyksiä

Huomio: ...ainoa ongelma, että 1,5-vuotiaan vauvelin sijaan kotiovelle tuodaankin 15-vuotias ongelmateini. Ei ole ruusuilla tanssaamista semmoinen, ei.





Henry Selickin uusin ohjaus

Tuomio: Karmivan hauskaa ja iloisen värikästä silmäkarkkia

Huomio: Hahmosuunnittelu on jälleen kerran rikasta ja veikeää, vaikka enemmänkin olisi voinut irrotella



Olen lukenut kirjan Islannissa ollessani ihan alkuperäiskielellään. Hieman lapsekas, mutta jännä teos. Elokuva toteutti sitä imo ihan kivasti ollen mahdollisesti jopa kirjaa itseään parempi, but then again en olekaan suurimpia Neil Gaimanin ihailijoita ja toisaalta olen aikas paljonkin Nightmare Before Christmas fangirl :P Joskus yrittänyt lukea Tähtisumua ja Unohdettuja Jumalia pääsemättä kummassakaan alkua pidemmälle. Pahoitteluni truu fandomille.



Ne nappisilmät kriipivät jo ihan luettuinakin

Ei kommentteja: