tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Aikakoneessa

Päätinpäs sittenkin paljastaa viime aikojen puuhailujani ts. syitä, mitkä ovat minua pitäneet poissa blogin ääreltä :)



Oulun tuomiokirkko



Viikolla 26 olin viikonlopun Oulussa viettämässä ystäväni polttareita. Oli kiva meno, hauskaa seuraa ja kerrassaan mahtavat ilmat! Oulussa kuulemma harvemmin mennään melkistä kolmenkymmenen asteen lämpötiloissa B) Nyt viime lauantaina pari vannoi ikuista rakkautta toisilleen Oulun tuomiokirkossa, mitä tapahtumaa en itse ollut enää paikalla todistamassa.



Etäisyyksiä Napapiiriltä



Viikolla 27 jatkoin matkaani Oulusta Rovaniemelle tapaamaan toista ystävääni, kun nyt kerta pohjoisessa liikuskelin, joten samalla vaivalla hypähdin sitten Lappiin asti. Kävimme Napapiirillä ihmettelemässä, tosin emme jaksaneet jonottaa pukkia katsomaan. Helteistä saimme nauttia sielläkin! Mahdoin ryövätä Rovaniemen kirpputorit tyhjiksi kirjoista :D Pitivät minua hulluna, kun ronttaan pohjoisesta kassillisen kirjoja muassani eteläiseen Suomeen!



Hempeilyä ja ihostelua~



Viikolla 28 Se Parrakkaampi Osapuoli käväisi luonani Tallinnan risteilyn päätteeksi hieman rentoutumassa - ja toisin kävi, kun minä sainkin hemmotteluna kokovartalohierontaa ja mies oli viksusti keksinyt ostaa laivalta kuohuviiniä siemailtavaksi ja herkullista suklaata suussa sultateltavaksi lupaamani vaahtokylpyilyn kera <42 Parran lisäksi sillä on vieläpä tilannetajuakin! Purrkurr~



Finncon 2009 - teemana matka



Nyt viikonloppuna olin Helsingissä coneilemassa. Animuteinimeressä kahlatessa meinasi ahdistus iskeä monestakin syystä - eikä vähiten 10-vuotiaiden "Free Fucks" ja "Pastilli suusta suuhun 50 centtiä!1+" -kylttien takia. Battlestar Galactica -paneeli ei onneksi tänäkään vuonna tuottanut pettymystä :D Muuten conista jäin jokseenkin vaisu maku suuhun.

Ei kommentteja: