lauantaina, heinäkuuta 18, 2009

Eilen tosiaan tuijoteltu kaksi uusinta Potteria. Kuudes osa oli ensi-illassa, kuten tietänettekin ja viidennen osan näin nyt toista kertaa.



Kuinka Sirius Black kuolee?

Tuomio: Huonoin HP-lehva tähän mennessä -___-

Huomio: Vihdoinkin Harryn tukka on siisti ja lyhyt sen kamalan pöheikön sijaan!



Feeniksin Kilta tuntui kerta kaikkiaan järkyttävän synkältä ja kovalta verrattuna aiempiin Pottereihin. Lisäksi elokuvassa näkyy aivan liian selkeästi, että tiiliskiven paksuista romaania on nyt yritetty klipsiä pari tuntiseksi elokuvaksi. Ahtamisen sijaan hommasta on jätetty ihan liikaa juttuja uupumaan. Väkivaltainen runtelu ja pätkiminen jättää jälkensä, eikä tarvitse edes tietää kirjasta mitään, kun sen näkee sokeakin, että tässä on nyt jätetty jotain - itse asiassa paljonkin - kertomatta. Pintaraapaisua koko elokuva, katkonaista ja hajallaan. Ei hyvä.



Kuinka Albus Dumbledore kuolee?

Tuomio: Parhain HP-lehva tähän mennessä *___*

Huomio: Hirnyrkki on loistava keksintö Rowlingilta!



Perjantain ensi-ilta on kirvoittanut fanit jälleen moittimaan, mikä kaikki uusimmassa elokuvasovituksessa on pielessä. Itse olen onnellisesti jättänyt Potterit lukematta ja aion katsoa lehvat ensin, joten olen autuaan tietämätön kaikista törkeistä rikkeistä, joihin elokuvaa tehdessä on syyllistytty :] En viitsi kommen-spoil-toida sen suurempia elokuvasta, käykää itse katsomassa!

Ei kommentteja: