torstaina, heinäkuuta 16, 2009

Lempiblogeja Top 5

Kierrellyt haaste tulkoon tehdyksi täälläkin :) Viisi lemppariani blogien maailmasta esitellään nyt! Vaikka omani ei olekaan mikään muotiblogi, vaan aika sekalaista sillisalaattia, niin silti suurin osa seuraamistani Bloggerin blogeista on jonninmoista fashionistailua.



Colour me!



Söpöimpiä punapäitä ikuna 8) Vaatemaku on kertakaikkiaan oivallinen, puhumattakaan sisustuksellisista ideoista! Ei varmaan yhtäkään yhdistelmää tai vaatepartta, joita en itsekin hinkuisi pitää. Oma ehdoton lemppariblogini.



Converting vegetarians



Blogin nimellä ei ole mitään tekoa asiasisällön kanssa :) Paljon korkeavyötäröisiä kellohameita ja muuta härpäkettä, joita itse en ikinä näillä valasmuodoillani voisi pitää, mutta kivaa katsoa! Harmillisen hiljainen blogi viime aikoina :/



Cupcake Couture



Ihan blondihölinää, mutta jostain syystä hyvin tenhoavaa ja viihdyttävää :D Asukokonaisuuksia ja porvarismittakaavan shoppailua on kiva seurata, vaikka kaikenmaailman meikkisuositukset ja kynsitutoriaalit menevätkin itseltäni ihan ohi x)



Fashion Flux



Tyylillisesti ei todellakaan mitään samaa itseni kanssa, mutta silti hienoja asukokonaisuuksia, joita on hyvinkin mielenkiintoista seurata 8)



Nelliinan Vaatehuone



Hauskaa luettavaa ja pirteitä asuja =)

Blogit eivät missään tietyssä paremmuusjärjestyksessä. Huomattavan mainstreamissa mennään, sillä kaikki yllä mainitut mahtavat olla luetuimpien blogien joukossa ties millä listoilla ja mittapuilla katsottuna.

Ei kommentteja: