tiistaina, elokuuta 25, 2009

Helsingissä kirpparilla

Hetken päähänpistosta kävimme ystäväni kanssa Valtsun kirpparilla. Sivusto sanoo, että itsepalvelukirppis on lopetettu, mutta oli se ainakin vielä tänään auki O__o Ilmeisesti loppuu nyt kuun lopussa?

Aika hassu sattumus oli, että löysin _neljästä_ eri pöydästä neljä eri Michael Crichtonin kirjaa! Kolme niistä ostin matkaani, neljäs englanninkielinen sai jäädä pöytään, koska siitä pyydettiin mielestäni ihan liikaa. Suomenkieliset irtosivat 1e + 1,50e + 1,70e eli 4,20 eurolla, ei paha sanoisin ^^



Michael Crichtonin käsialaa



Tuon Kongon olen joskus lukenut, olisiko ollut Arandalla työskennellessäni laivan kirjastosta napattu vai missä, mutta tykkäsin siitä joka tapauksessa todella paljon. Pakkohan se siis oli ostaa ja kun kerta kävi hassu sattumus, että useampi saman tekijän kirja löytyi samalla kirpparireissulla, niin tulipahan otettua nekin. Tuskin tarvitsee pettyä, jos Jurassic Park oli lempilehvojani ilmestymisensä aikoihin ja toisenkin kirjan takakansi lupailee tähän malliin: " Hätkähdyttävä ja kiihkeätempoinen teknologiatrilleri ilmaston lämpenemisestä ja ekoterrorismista", jes!

Ei kommentteja: