keskiviikkona, elokuuta 05, 2009

leff leff~

Huh, tajusin, etten ole ollut lainkaan lehvassa viime viikolla! Miten harvinaista o__O Toki olen silloinkin katsellut elokuvia, mutta ihan vain kotona sohvalla pötkötellen. Oli itse asiassa pari lehvaa lainassa ystävältäni ja itse on tullut osteltua uusia DVD:eitä tässä taas, joten ei tuo katsottava mihinkään lopu. Tällä viikolla olen kuitenkin ehtinyt pyörähtää elokuvissa.


Maanantaina mentiin katsomaan vähän metrorymistelyä iskän kanssa.



Mitäpä lehvaa ei Hollywoodissa uudelleen tehtäisi

Tuomio: Denzel Washington takaa jo pelkällä läsnäolollaan, ettei kyseessä voi olla mikään pohjaton tauhka, vaikka Deja Vun rooli vähän raapaisikin tätä pintaa. Tosin syvällisempääkin settiä olisi voinut odottaa.

Huomio: John Travolta ja vieläpä niillä viiksillä ja niillä tatuoinneilla kertakaikkisen DROOL LÄÄH~





Jos huijaat rikkaita, älä tee niistä rakkaita

Tuomio: Lehvaa oli vässytetty kriitikoiden toimesta ihan huonoksi, mutta itse ainakin tykkäilin!

Huomio: Japanilainen apuri, joka ei käytännössä puhu koko lehvan aikana mitään, on oikein pikantti lisä huijarismiesten apuna :)



Lehvoissa oudot tytöt aina löytävät sen tyypin, joiden mielestä sellainen outous on vastustamatonta ja ihanaa. Häiritsevää vai olenko vain realismin syövyttämä? Vai enkö vain ole tarpeeksi outo?? :D



Luolamiehet vetäisevät läpi maailman historian

Tuomio: Jack Blackin lehvaksi ei kummoinen, mutta toisaalta on Jaska ennenkin tehnyt pa***aa. Vain huonon huumorin ystäville.

Huomio: Ylipapin taipumukset LOL and save Michael Cera! :D

Ei kommentteja: