tiistaina, syyskuuta 01, 2009

Sahailut sivu suun

Eilen Irina Björklund oli soittamassa sahaa ja laulamassa ranskaksi KOM-ravintolassa, Helsingissä. Olin joskus muutama vuosi sitten pohdiskellut hänen levynsä ilmestyessä, millaista musiikkia Irinalta mahtaisi irrota ja ennenkaikkea pidin sahaa kiinnostavana instrumenttina, joten olin enemmän kuin innokas näkemään hänen esityksensä. Ei muuta kuin viestiä ystävälleni, kiinnostaako lähteä seuraksi ja suunnitelma oli valmis!



Irina ja saha



Valitettavasti päästyämme paikalle, koimme karvaan pettymyksen: esitys olikin jo loppuunmyyty! Olisi selkeästi kannattanut ostaa liput etukäteen :( Jäimme sitten kuitenkin ystäväni kanssa KOM-terassille värjöttelemään, josko siihen mahdollisesti kuuluisi edes vähän sisällä tapahtuvasta soitannasta, mutta eipä juurikaan säveliä ulos kantautunut. Harmittava hukkareissu, KOM-ravinteli vaikutti vieläpä oikein tunnelmalliselta paikalta, jossa olisi muutenkin istunut ihan ilokseen.



Teenmaistatukset käynnissä



Matkalla KOM-ravintelille ohitimme pienen ihastuttavan oloisen teekaupan, jolla oli kaupan ulkopuolella pieni pöytä, jossa sijaitsi suloinen teekannu, josta ihmiset saivata kaataa kuuman kupposen maisteltavakseen. Maanantaina tarjolla oli darjeelingia, hyvää oli :) Pitää ehkä joskus uskaltautua ihan liikkeenkin puolelle asti katselemaan, mitä ihanuuksia heidän teelaaduissaan mahtaa löytyäkään!

1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Vaikuttaa kivalta pikkupuodilta! Harmi vaan ettei toi tee maistu talla hetkella :/