maanantaina, lokakuuta 05, 2009

The Last Day

Viimeinen päivä Englannissa. Pia on ihan puhki ja englantilainen sää päätti näyttää mahtinsa: ulkona sataa tihuttaa vettä, joten koimme hyväksi ideaksi lähinnä kyykkiä talon sisuksissa koko päivän. Livahdin tosin päivällä pariksi tunniksi käymään läheisessä Waterstonesissa, koska kirjakaupat <3 Olin toivonut löytäväni jonkin kivan englanninkielisen kreikan oppikirjan, mutta no such luck :( Sen sijaan mukaan lähtivät nämä japanin oppikirjat:



Kreikassahan ei ole muuta kuin aikaa - vaikka opetella uusi kieli, kuten vihdoin hiukan japania :D



Teach Yourself -sarjan Beginner's Japanese ja Instant Japanese lähtivät mukaan. Jälkimmäinen lupaa kohtuu sujuvan japanin taidon vain kuudessa viikossa (45 min harjoittelua per päivä tahdilla), ei paha! Sen jälkeen voinkin jatkaa tuolla Aloittelijoiden Japanilla, joka oli itselläni kesällä lainassa kirjastosta ja vaikutti oikein hyvältä, jos kriteerinä on, että opetuksen paino ei ole kanjeissa, vaan itse kieliopissa. Lasten osastolta löytyi sympaattinen Ensimmäiset Tuhat Sanaa Japaniksi, jonka avulla pitäisi saada perussanastoa kasaan :)



Ilonasta perusmustaa jalkinetta / 6,00 e, oikea löytö!



Näillä kengillä on tullut kopsuteltua koko Lontoon reissu lävitse. Löysin ne viime viikonloppuna, kun kävimme pöyhimässä myyntipöytäämme ja viemässä sinne lisää roinaa. Samalla reissulla tuli tietenkin katsastettua muiden pöytiä ja meinasin pyörtyä onnesta nämä nähdessäni. Olen miettinyt tarvitsevani sellaiset mustat perussaappaat kenkäkaappiini, enkä kuitenkaan ole niin innostunut _mustasta_, jotta haluaisin sijoittaa mitään 50-100 e kyseisiin kenkiin. Nämä tulivat siis kuin tilauksesta, en voi vieläkään uskoa tuuriaini 8)



Kent, B-sidor tupla-alppa / 8,00 e



Yhdestä pöydästä löytyi Kentiä ja päätinpä ostaa itselleni. Mielestäni hinta kyllä kuulosti kovalta, kun yleensä on tullut osteltua levyjä kirpparilta yhdellä, kahdella, muutamalla eurolla, mutta oletin, että ehkä tämmöinen tupla-levy on arvokkaampi, eikä kaltaiseni musical retard vain tiedosta moisia asioita. Onpahan hyvää musiikkia omassa hyllyssä nyt ja joku pääsi eroon siitä :)



Michael Crichton, Airframe / 1,00 e



Arg, mihin pelottavaan Michael Crichton syöveriin olen joutunut, kun tämän onnistuin bongaamaan melkein heti liikkeeseen astuttuani :D Noh, nyt on sitten neljä MC-kirjaa luettavanani.

Äipältä tuli tänään viestiä, että kirppis loppui, ilonalaiset ovat tilittäneet rahat ja saimme ~200 euroa myyntituloa, joten ei ihan turha reissu, yayyy \o/

Ei kommentteja: