maanantaina, joulukuuta 21, 2009

Kreikka kuittaa

Huh, hämmentävää. Ikuisuuden kestänyt päivitystauko saa keskeytyä nyt. Olen tosiaan täällä Kreikassa tekemässä EVS-vaihtoani ja tarkoituksena oli pitää ihan omaa blogia aiheesta, mutta kamera meni kuolemaan heti alkumatkasta :( Nyt sitten yritän läppärin webcamilla ottaa jonkin moisia suhruja, joita voitte tihrustella täällä.



Ihana saksalaistyttö, jonka projekti on lastentarhassa :)


Viime viikolla oli Arrival Seminar Ateenassa, jossa tutustuimme toisiin EVS-vaihtareihin täällä Kreikassa ja ei voi mitään, mutta saksalaistytyt vain ovat lemppareitani 8) Täällä on kaksi saksalaista, joista toinen muistuttaa Claudia Schifferiä ja puhuu maailman kauneinta saksaa ihanalla äänellä <3



Tyttöjä naurattaa huppelissa


Toinen saksalainen ei halunnut tulla kuvatuksi, mutta kertakaikkisen ihana tyttö hänkin! Hänen projektinsa on vammaisten lasten ratsastuskoulu Ateenassa ja hämmentävää kyllä, tyttö ei ole koskaan aiemmin ratsastanut tai ollut hevosten kanssa tekemisissä :)



Johan näistä soppa syntyi :D


Kämppis huhuilee, että sekin on saanut ruoan valmiiksi, joten könyänpä syömään. Itse pyöräyttelin illallista paprikasta, sienistä ja jostain puolalaisista pussikeitoista, joita sattui löytymään keittiönkaapin periltä eilisen supersiivouksen yhteydessä.

Ei kommentteja: