torstaina, tammikuuta 21, 2010

Blogosfäärissä

Jos et vielä tiedä, kuka on Adam Lennard, mahdat olla aika ulkona Internetistä. Päästäksesi kärryille, kurkkaa blogia sleeptalkinman.blogspot.com ja tsekkaa alla oleva loistava fanivideo :)



Muitakin blogisuosituksia luvassa. Olen etsiskellyt Kreikassa asuvien suomalaisten blogeja ja samalla löytänyt muita kivoja ulkosuomalaisten riipustuksia netin syövereistä. Pidän suorastaan hämmästyttävänä, että kyseisillä blogeilla on noinkin vähän lukijoita o__O Mutta kurkatkaapa ihmeessä nämäkin:





1) Suklaata ja Kahvia - Lontoossa maisterin tutkintoaan suorittavan pitkin maailmaa asuneen ja kierrelleen Suklaasydämen blogi :) Paljon matkasepustuksia mm. Pariisista, Madridista ja työharjoittelusta Pietarissa, must-luettavaa!

2) Aika aikaansa kutakin - Islannissa vaihto-opiskelijana ollessaan italialaiseen vaihtariin ihastunut ja sittemmin rakastunut Pippuri muutti tradenomiksi valmistumisensa jälkeen Milanoon miehen perässä ja tilittää italialaista elämänmenoa blogissaan :)

3) Laura de Lille - Pariisissa muotimarkkinointia opiskelevan Lauran blogi. Tällä hetkellä tosin suorittaa työharjoitteluaan New Yorkissa, joten blogin tapahtumat ovat siirtyneet väliaikaisesti toiselle mantereelle. Keväällä valmistumassa 3-vuotisista opinnoistaan, saa nähdä, miten blogin käy silloin!



Ei kommentteja: