maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Viileitä ilmoja pitelee



Unohtui ostaa lisää kamomillateetä! Onneksi oli Suomesta tuotua hätävaraa tuossa ^^


Heti, kun ulkona lämmöt laskevat jonnekin 0 - +5 asteen välille, myös sisälämpötila talossa heilahtaa jonnekin 19-20 paikkeille ja jep, se tuntuu viileältä. Etenkin, kun istun suurimman osan ajasta tässä yksinkertaisen ikkunan vieressä tietokoneen äärellä :P Teetä tulee siis kitattua paljon lämmikkeeksi.

Tänään ruokakaupassa käydessäni löysin myös sattumalta pienen hippiliikkeen täältä Litóchorosta! Hipelsin siellä iät ajat kaikkea hurmoksessa 8) Lopulta mukaan lähti nätit kämmekkäät (20 euros, for you only 15e!), jotka ovat varsin käypää kamaa ihan käytännöllisyyssyistäkin.



Nämä käsissä kelpaa naputella tietokonetta ^^


Ostiskelin myös söpöjä huovutettuja rintaneuloja, joihin sain myös (paljous)alennusta. Olivat jonkin nepalilaisen naisten työllistysprojektin tuotoksia, eivät sisältäneet mitään myrkkyjä, vaan kiltisti värjättyjä jne. Moista tukee ihan mielellään :) Kaupanpitäjä oli joku totaalisen hippi ja kertoikin reissaavansa paljon idässä (Intiassa, Nepalissa jne.) ja tuovansa suuren osan myyntiartikkeleistaan mukanaan noilta reissuilta. Kiva pikku liike oli kyl <3



Hassunsöpöjä ja värikkäitä huovutuskukkasia~


Ihan Suomen kylmyyslukemiin ei täällä kuitenkaan päästä ja lumikin loistaa edelleen poissaolollaan. Saan kuitenkin säännöllisesti valokuvia ja viestejä Suomesta, joissa päivitellään kotimaan kunnon talvea ja samalla ihastellaan runsaita nietoksia. Jos sama meno jatkuu ensi talvena, niin nämä Aki Chokolatin suunnittelemat huopikkaat voisivat tulla tarpeeseen, ilahduttavat ainakin omaa silmääni ^^



Kuuminta hottia olevaa huopikasmuotoilua saa ainakin Kankurintuvasta.

2 kommenttia:

Mustikka kirjoitti...

Mulle nuo huopikkaat heti!

elbow kirjoitti...

Harmi, kun nuo sivut ovat päivitystauolla. Olisi kiinnostanut vähän nähdä hintaluokkaa. Mitenköhän paljon kehdataan kiskoa penniä design-huopikkaista? Laita tänne viestiä, jos tuolla puljussa satut piipahtamaan ja tyyriyttä silmäämään :)