tiistaina, helmikuuta 23, 2010

Once a Nintendo girl, always a Nintendo girl~

Aamupäivän olen käyttänyt superhyödykkäästi hillumalla nintendo.fi-sivustolla ja miettimällä, mitä Wii-pelejä haluankaan hankkia, kunhan palaan Suomeen, saan töitä ja on rahaa moiseen törsättäväksi :D Priorities in my life, lol.

TOP 10 voisi olla jotain tämmöstä:

- 1 LEGO Batman: The Videogame
- 2 LEGO Star Wars: The Complete Saga
- 3 LEGO Indiana Jones
- 4 LEGO Indiana Jones 2 - The Adventure Continues
- 5 LEGO Harry Potter: Years 1-4
- 6 Metroid Prime Trilogy
- 7 Metroid: Other M
- 8 New Super Mario Bros. Wii
- 9 WarioWare: Smooth Moves
- 10 Bloom Blox



Steven Spielberg game!


Lista ei ole missään paremmuusjärjestyksessä. Pääasiassa aakkostettuna poimin tuolta sivuston listauksesta pelit tähän. Itse on tullut kokeiltua vain kahta viimeistä, muut ovat uusia tuttavuuksia. Entisellä poikaystävälläni sattui olemaan Wii, joten siellä tuli noita pelailtua. Olivat kyl hauskoja :) Muista (1-8) lähinnä on hyvänlaatuinen kutina. Sellainen "Daa, Metroid, MUST!" tai "Legoja, IHQ, jee!" meininki ;D Että saas nähdä, osuuko kutinat oikeaan, kun noita alkaa sitten ihan Wiillä veistelemään.



Peach, Luigi, Mario, Toad


Ja tämä listaus koskee nyt siis noita ihan fyysisesti ostettavia pelejä, tietenkin. Virtual Console -peleissä on sitten taas oma liutansa pelejä, joita täällä kuolailen, kuten itsestäänselviöt Bubble Bobble, Nebulus, Pac-man, Metroid, tietenkin ne Super Mariot että Mega Manit jiiänee. SNES-pelejä en olekaan pelannut, mutta muutamat vaikuttivat ihan kiinnostavalta, joita voisi kokeilla :)



Mega Man nostalgiaa~


Jostain syystä en ole koskaan tykännyt Zelda-sarjan peleistä. Nyt mietin, pitäisikö rohkaistua ja antaa Linkille tilaisuus valloittaa sydämeni ja kenties hitusen harkita tuon The Legend of Zelda: Twilight Princessin hankkimista. Mainospuheet ainakin kuulostavat kovilta ja jokseenkin houkuttelevilta, vaikka grafiikka ei nyt niin saa henkeäni salpautumaan. Laitetaan mietintämyssyyn. Jos joku käytettynä halvalla myisi, niin ehkis.



Pikkuinen Link


Hiukanko tekisi mieli mätkiä itseään, että kannattaisiko käydä vähän useammin tuolla Nintendo Suomen sivuilla kuin kolmasti vuodessa. Wiitä olisi saanut myös mustana versiona, eikä edes mitenkään järkyttävään hintaan. Vähänkö olisin halunnut sellaisen :( Ärrrrr.

Ei kommentteja: