sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Tosi Verta ja Nukkekoti

Jahas, Suomen telkussa pärähtää sitten käyntiin True Blood ja Dollhouse maaliskuussa. Molemmista olen kuullut, kumpaankaan en vielä mitenkään perehtynyt. Pitäisi kyllä.



Kolmas kausi on parhaillaan tekeillä


Sarjaa näytetään Kakkosella maanantaisin klo 22.35


"True Blood on HBO-kanavan viimeisin suuri menestyssarja. Sen esittäminen aloitettiin Yhdysvalloissa syksyllä 2008, jonka jälkeen sarja on voittanut useita palkintoja, mm. Golden Globe –pystin.

Charlaine Harrisin kirjoihin perustuva sarja kertoo Louisianassa sijaitsevasta fiktiivisestä Bon Tempsin pikkukaupungista, jonka asukkaista osa on vampyyreita. Ensimmäisen kauden pääjuonena on telepaattisia kykyjä omaavan tarjoilijattaren rakastuminen 150-vuotiaaseen vampyyrimieheen. Sarjan on luonut Alan Ball, jonka aiempi menestyssarja on Mullan alla."



Päätyi lopetukseen kahden kauden jälkeen


Sarjaa näytetään Subilla keskiviikkoisin klo 22.00


"UUSI DRAAMA BUFFY, VAMPYYRITAPPAJA -SARJAN LUOJALTA!

Joss Whedonin luoma uutuusdraama Dollhouse kertoo nuoresta Echo-nimisestä naisesta (Eliza Dushku, Buffy) joka kuuluu laittomaan, maanalaiseen organisaatioon. Ryhmän jäsenten luonne ja muistot pystytään pyyhkimään pois ja korvamaan uusilla kunkin tehtävän mukaan. Salaisia toimeksiantoja yhdistää se, että niiden kohteena ovat rikkaat ja vaikutusvaltaiset henkilöt. Salaperäisen ja jännittävän sarjan pääosissa nähdään Dushkun ohella Tahmoh Penikett, Olivia Williams ja Harry Lennix."

[Lähde: Risingshadow.net]

Ei kommentteja: