lauantaina, maaliskuuta 13, 2010

Des + Dec



Mun mekko~ Desigual collection item n:o 8


Viime kuussa kävin Thessalonikissa, josta olin bongannut Heelin liikkeen, joka myi myös mm. Desigualin mallistoa! Taisin olla tuhma ja käyttää helmikuun EVS-taskurahani tuohon ylläolevaan mekkoon n__n Aiemmin olen ostanut yhden Desigualin hameen Kööpenhaminassa käydessäni. Kyseinen matka oli ensikosketukseni kyseiseen merkkiin. Puhtaan onnenkantamoisen kautta löysin Desigualin liikkeen suuresta ostoskeskuksesta ja ooh~ olisin voinut ostaa sieltä liikkeestä aika monta muutakin juttua! Se oli kyl rakkautta ensi silmäyksellä.

Alla olevaa takkia kuolasin, mutta hintalappu sanoi euromääräksi melkein 300, joten jäi kauppaan ;__;



Lääh takki~ Desigual collection item n:o 6


Heel sen sijaan on kreikkalaisten ihan oma ateenalaisista suunnittelijoista koostuva brändi, jolla on kauppoja Ateenan lisäksi muuallakin Kreikassa. Kohteena olisi seuraavaksi laajentaa ketjua Eurooppaan. Täytyy sanoa, että metkoja tekeleitä on heidänkin mallistossaan. Ehkä sieltä kesän aikana eksyy yksi minunkin kaappiini, tsihih.



Desigual näyttää hyvältä myös yhdistettynä toplessiin


Tänään kuitenkin kävin Katerinissa ja vihdoinkin Decibelin liike oli auki *__* "Clothing for young girls" heh, en varmaan koskaan opi ostamaan omanikäisiäni vaatteita >__< Mutta näin St. Patrick's Dayn alla alekorista löytyneet, totaalisen irkunvihreät henkselishortsit vain kutsuivat minua olemuksellaan ja viiden euron hintalapullaan :DD Kuvia ehkä joskus hamassa tulevassa näistä ostoksista.

Ei kommentteja: