maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

Galaktiset toimitusongelmat...

Jahas, eilen skypeilin Suomeen ja kuulemma Discshopin tilauksesta puuttui yksi peli. Varastonhallinta on siis selvästi vielä lapsen kengissä siellä lafkassa, jos on mahdollista myydä enemmän tuotteita kuin mitä omistavat. FAQ kertoo, että tuotteen ollessa tilapäisesti loppu, se postitetaan heti, kunhan saavat sitä varastoon. Tämä voi olla 2 päivää tai 30 päivää :P Mahdoin manata tämän itselleni viimeksi puhuessani, ettei koskaan ole ollut ongelmia tilauksissa. Onneksi Lego Star Warsillani ei ole tulenpalava kiire.

Löysinpäs tälläisen uutisen tässä samalla:



LEGO Star Wars III syksyllä 2010 \o/


"LucasArts ja Traveller's Tales on ilmoittanut LEGO Star Wars -sarjan jatkuvan. Palikkasarjan uusin peli keskittyy tarinallisesti Star Wars: The Clone Wars -animaatiosarjaan. Tämä heijastuu myös pelin nimessä, joka on LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

LEGO Star Wars III:ssa seikkaillaan joko jedeinä tai separatisteina. Perinteisen seikkailun lisäksi mukana on uusia Battle-moodeja sekä päivitetty kenttäeditori.

DS:lle, pc:lle, PS3:lle, PSP:lle, Xbox 360:lle ja Wiille kehitettävä LEGO Star Wars III: The Clone Wars saapuu syksyllä 2010.
"

[ Lähde: Peliplaneetta ]

HOHOHOOOO! \o///

Vielä loppuun nostalgiasetit:




To Be Continued...

Ei kommentteja: