maanantaina, maaliskuuta 01, 2010

Michael Ende~

Surffailinpa sitten viikonloppuna huuto.netissä. Etsin kuumeisesti yhtä kirjaa (tai no itse asiassa useampaakin :D), mutta ei tunnu tulevan myyntiin. Kuitenkin sattuman kauppaa törmäsin Michael Enden kahteen kirjaan, jotka päätyivät huudetuiksi omaan kirjastooni :)



Momo (10e)


Mielinkielinliemi (6e)


Jälkimmäinen kuului ehdottomasti omiin lempikirjoihini joskus lapsuudessa, kun sen ensi kertaa luin. Nyt päätin sitten huutaa omaksi, koska nostalgia~ Jännittää, että onkohan se nyt pari vuosikymmentä myöhemmin yhtään enää niin loistava kuin silloin vai tuntuuko ihan typerältä ja lapselliselta. Toivottavasti ei :/ Momostakin tykkäsin, vaikkei lempikirjoihini asti päätynytkään.

( toim. huom. Mielinkielinliemestä ei valitettavasti löytynyt muuta kuin tuo yksi piskuinen kansikuva :/ )



Tarina vailla loppua


Myös Tarina vailla loppua hinguttaisi saada kokoelmaan, tietenkin! Niitä oli myynnissä parikin kappaletta, mutta ihmiset pyysivät niin järkkyjä hintoja, että samalla vaivalla saisi jo uuden kovakantisen kaupasta o__O Hiukan on välistä realiteetit kateissa käytettyjen tavaroiden myyjiltä. Wiin Mario-pelejäkin katsoin nopeasti tuolla huuto.netissä ja suurella osalla myyjistä oli kalliimpi hinta kuin mitä olisin saanut saman pelin uutena jostain nettikaupasta. Haloo, järki, ihmiset...

Ei kommentteja: