torstaina, toukokuuta 13, 2010

Hoksasinpas tosiaan, etten ole täällä maininnut, mutta italialainen kämppikseni jätti EVS-vaihdon kesken ja palasi Saapasmaahan tuossa kuun alussa. Olen nyt siis yksikseni pitänyt kreikkalaista huvilaa täällä pystyssä. Eipä juuri ole valittamista :) Touko-kesäkuulle pukkaa niin paljon äksöniä muutenkin, että ei paljon ehdi huomata, asuuko sitä yksin vai kaksin.



Kuninkaallisia Ruotsista ja koiruus Saksasta


Pistinpä toukokuun postcrossing-kortit postiin tänään. Tosin sormia saattoi syyhyttää korttien kanssa jo sen verran tuossa pari viikkoa aiemmin, että poikkesin viiden euron kuukausibudjetistani ja laittelin yhden ylimääräisen satsin noita PC-kortteja. Mutkun postia on niin kiva saada :D



Maiko tietenkin Japanista ja auringokukkia Suomesta


Olen todennut, että Katerinin elokuvateatteri on selkeästi siirtynyt kesäaikaan. Niillä on enään pelkkiä klo 20 ja 22.30 näytöksiä viikolla, jotka ovat liian myöhäisiä, jotta ehtisin viimeiseen 21.35 lähtevään bussiini :( En ole siis nähnyt yhtään lehvaa toukokuulla, vaikka tällä ja viime viikolla kävinkin siellä teatterilla kärkkymässä. Ärrrrsyttää ihan suunnattomasti.

Ei kommentteja: