keskiviikkona, toukokuuta 05, 2010

Korealaista vuorossa~

Örr, minusta on selkeästi tulossa CDON.fi-orja :D

Keräilen aika moniakin asioita mm. Kim Ki-Dukin elokuvia. Varastossani on vasta Anttilasta kasaan raavitut nihkeät neljä kipaletta: Hetki Lyö (2006), Rautakolmonen (2004), 5 Vuodenaikaa (2003) ja Saari (2000).





Nyt sattui silmään CDON.fi-tarjouksista Samaritan Girl ihan pilkkahinnalla (ale -57%!!), voi onnea! Kokeilinpa sitten huvikseni, löytyisikö heiltä kenties muitakin Kim Ki-Dukin pätkiä ja sieltähän löytyi - kokonainen boksillinen, joka oli vieläpä (ale -21%!!) tarjouksessa \%D/





Boksissa on kolme ohjaajan alkuvuosien elokuvaa: Crocodile (1996), Birdcage Inn (1998) ja Address Unknown (2001). En ole nähnyt yhtäkään näistä kolmesta, joten mielenkiinnolla odotan boksin kätösiini saamista 8) Samaritan Girlin olen nähnyt kertaalleen Rakkautta&Anarkiaa-filkkareilla.





Halpistarjousten joukosta löytyi myös korealainen I'm a Cyborg, But That's OK (ale -77%!!), joka ei filkkareilla niin kovasti lumonnut itseäni, mutta olihan se ihan kiva pätkä, joten pari euroa maksoi mieluusti tästä levystä.

Hieman erikoinen siirtymä Park Chan-Wookilta ohjata moinen romanttinen komedia Vengeance-trilogian jälkeen (trilogia löytyy iskän dvd-hyllystä, jota kautta siihen olen tutustunut). Toisaalta loikkasihan mies viime vuonnakin sujuvasti tuonne vampyyrikauhun puolelle :D Thirst tuli katsottua valkokankaalta täällä Kreikassa maaliskuussa :)

Ei kommentteja: