maanantaina, toukokuuta 03, 2010

leff leff~

Huh, palattu reissusta. Siksi päivityshiljaisuutta.

Tajusinpas muuten, että toukokuu käynnistyi ts. 9 kuukauden EVS-projektini on puolivälissä. Takanapäin on 4,5 kk Kreikkaa ja edessä samanmoinen satsi. Vielä syyskuun puoliväliin pitäisi kitkutella täällä Etelä-Euroopassa ennenkuin palaan kotoiseen Suomeen.

Katsaus huhtikuun elokuvasaldoon on masentava, mutta sentäs jotain tuli nähtyä!



Viikinkipojasta tulee dragonwhisperer


Tuomio: Taattua Dreamworks-matskua!

Huomio: Lohikäärme on yltiösöpö ö__ö Katselin lehvan kreikaksi, joten dialogin hauskuudesta en mene sanomaan mitään >__< Jotain kuitenkin kertonee se, että lehva viihdytti ihan hyvin meikäläistä, vaikka suuri osa puheesta menikin ohi korvien.



Eksää jahdatessa lempikin taas vähän kukertaa


Tuomio: Hauska ja viihdyttävä :3

Huomio: Olen yleensä tykännyt Jennifer Anistonin komedioista, enkä pettynyt tälläkään kertaa, joten jos olet huomannut suosivasi kyseisen naisen lehvoja, kannattaa tämäkin ehdottomasti katsastaa :) Ja ei, Frendeissä en todellakaan tykännyt Rachelin hahmosta :D



Rikkaan perheen poika köyhäilee ja angstaa


Tuomio: Huono.

Huomio: Puuduttavan tylsä pätkä, joka ei tarjoa kerrassaan mitään uutta kenellekään. Casting on myös outo, näyttelijät eivät tunnu toimivan rooleissaan. Lopun pieni twisti oli elokuvan ainoa hengittävä kohta. Voinee suositella vain kovimmille Robert Pattinson faneille, jos heillekään.

Ei kommentteja: