maanantaina, elokuuta 23, 2010

Taas elokuvissa! 8)

Viime viikolla pääsin sittenkin elokuviin - ja vieläpä ulkoilmateatteriin! Nimittäin omalle parvekkeelleni :D


Photobucket
Ihana aamuaurinko täältä minua aina aamuisin herättelee :)


Armeijan alue alkaa heti tuosta parvekkeen alta ja valokuvaaminen on luonnollisesti ehdottoman kiellettyä sotilasalueelle päinkään, joten itse parvekkeelta en voi kuvaa tarjota. Saan pian kamerani takavarikoiduksi ja ties mitä omalle kontolleni sakkorangaistuksen ja linnatuomion väliltä :P Tuossa on kuitenkin joku hallintorakennus heti taloani vastapäätä. Mutta yritin luovia jotain kuvaa, ainakin tuossa näkyy makuuhuonetta ja parvekkeen ovet ellei muuta :D



Photobucket
Rullaluistintyttöjä! Kick-ass-asenteella! Alkuperäinen nimi Whip It


Sain nääs postia Suomesta viime viikolla. Yksi parhaustyttöni oli lähettänyt minulle salmiakkia - ah! - ja yhden mimmienergisen elokuvan suomalaiselta nimikkeeltään Roller Girl :) Missasin Kreikan oleskeluni takia kevättalvisen Artisokan, jossa olemme tavanneet käydä yhdessä ja ystäväni päätti korjata asiaa lähettämällä yhden siellä esitetyn pätkän katsottavakseni.



Photobucket
Oli siellä paketissa tämmöinen itseaskarreltu korttikin :D


Valinnassa lieni vaikuttanut yksi meidän suosikkinäyttelijöistämme eli Ellen Page, jonka elokuva Juno on yksi lemppareitamme! Elokuvan on ohjannut Drew Barrymore ja tämä taisi olla hänen ensimmäinen kokeilunsa kameran toisella puolella. Hyvä pätkä kerta kaikkiaan, ei esikoistyöksi huomaa millään, tarina rullaa hyvin ja uskottavasti. Ei mitään pahaa sanottavaa filkasta, loistava tyttöfiilistelyleffa! Peukku sille, tulee takuulla katsottua toisenkin kerran :)



Photobucket
Omnomnomm... Voi ei, joko ne loppu, nyyyyyh!

Ei kommentteja: