keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Möömeja~

Finnkinon sivut päivittyivät uuteen uskoon. Sen kunniaksi on myös avajaistarjouksia:

"Avajaisten kunniaksi olemme myös piilottaneet myynnissä olevaan ohjelmistoon runsaasti yllätysnäytöksiä, joihin liput maksavat vain 1 €, 3 € tai 5 €! Näytöksiä löytyy eri lajityyppien elokuvista kaikilta paikkakunnilta ajalla 10.-15. syyskuuta. Nyt kannattaa selata leffatarjontaa!"

Että ei muuta kuin pälyilemään ohjelmistoa ylihuomisesta alkaen :)

Itse varailin lippuja jo Superpäivälle, joka on ensi viikon torstaina. Näyttää siltä, että ensimmäinen elokuvani, jonka tulen katsomaan Suomessa, sisältää muumeja :3


Photobucket
Muumien traileri nähtävissä täällä.


Sopii kyllä mielettömän hyvin aloittaa Suomeen paluu muumeilla. Mikäs sen suomalaisempaa kuin Muumit :D Tuli vieläpä pohjustettua asiaa sopivasti ja luettua kaikki kahdeksan muumikirjaa keväällä. Olin raahannut ne mukanani Suomesta tänne Kreikkaan tuomaan vähän suomitunnelmaa. Tätä pätkää on muuten näytelty ihan Cannesissa asti!

"Elokuva julkaistiin kansainvälisesti Cannesin elokuvafestivaaleilla toukokuussa 2010. Suomessa Muumit nähdään valkokankaalla elokuussa 2010. Elokuva nähdään myöhemmin myös MTV3-kanavalla. Elokuva julkaistaan kymmenillä eri kielillä ja se menee globaaliin levitykseen.

Muumi ja punainen pyrstötähti -3D-elokuva on herättänyt maailmalla suurta kiinnostusta. Carpelanin mukaan muumit ollaan ottamassa laajaan elokuvateatterilevitykseen muun muassa Isossa-Britanniassa, jonne on yleensä hyvin vaikea myydä animaatioita.


Photobucket
Aamulehden juttu Muumi-elokuvasta.


Islantilaiset Björk ja Sjón ovat säveltäneet kappaleen The Comet Song elokuvaan. Molemmat taiteilijat ovat suuria Muumi-faneja. Filmkompaniet kehuu Björkin otetta tuoreeksi ja omaperäiseksi ja kertoo sen tuovan aivan oman musiikillisen ulottuvuuden kerrontaan.
"

Lähde: Wikipedia

Vautsi vau 8) Aika innolla odotan. Itse olen menossa katsomaan ihan vain 2D-version, joten parjattu 3D jää nyt kokematta - ilmeisesti onnekseni.

Ei kommentteja: