lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Bullboxerit

Joskus viime keväänä äippä osti minulle kengät, jotka ovat hurjan söpöt, mutta jotka ensikokeilulla tuhosivat jalkani täysin.


Photobucket
Beware, they will eat your tiny feet for breakfast!


En ole vielä koskaan saanut yksillä kengillä verisiä hankaumia ja muhkeita vesikellukoita yhtäaikaisesti sekä kantapäihin, pikkuvarpaisiin että jalkapöytääni. Ei tarvinnut edes kävellä pidempää matkaa kuin kotoa sellaiset 10 min asemalle ja toisessa päässä asemalta 2 min matka työpaikalle. Kyseisen kauhukokemuksen jäljiltä nakkasin kengät kaapin perukoille, jossa ne lojuivat tähän hetkeen saakka.


Photobucket
Teh nasty killer shoes


Nyt päätin ajaa nuo popot sisään, vaikka väkisin! Ovat kerrassaan liian söpskät lojuakseen vain ikuisessa kenkäkaappikadotuksessa :'/ Lisäksi niiden parhautta ovat matalat korot, jotka mahdollistaisivat pidempi kestoisen liikkumisen kuin hirmuisiin korkeuksiin yltävät femme fatalet, mikäli kengät itsessään eivät olisi niin feet-eating-bastards.

Niinpä olen nyt urheasti paarustanut viimoiset pari päivää noilla kengillä ja niistä on tullut lähes tulkoon siedettävät <3 Tai sitten kipukynnykseni on ainoastaan noussut, who knows :D

Ei kommentteja: