sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2009

Salmiakkiset täytekeksit

Salmiakki on tunnettu jo pienen ikuisuuden Suomessa. Siksi onkin hämmentävää, miten sitä ei ole aiemmin tajuttu käyttää monipuolisemmin. Vasta viime vuosina olemme saaneet ihmetellä - ja makunystyrämme ihastella - sen suolaisan kirpakkaa koostumusta mm. jäätelössä tai yhdistettynä suklaaseen. Tänään bongasin jälleen uuden innovaation Prisman hyllyssä!


Photobucket
Salmiakki"dominoita", suosittelen lämpimästi~


Pakkohan sitä oli laatikko mukaan kaapata ja oi, ovat kerrassaan mielettömän makuisia :)~ Jopa yllättävän tujuja! Olin ounastellut mauksi pehmeämpää lakun vivahdetta, mutta kyllä se on ihan sitä itseään, ronskia salmiakkia. Ei lainkaan huono toteutus makusteluraatimme (3 hlöä) mielestä. Peukut pystyyn ja vesi kielellä d__O__b

Ei kommentteja: