sunnuntaina, syyskuuta 27, 2009

Filkkarit The End

Huh, 36 lehvaa takana 9 päivässä. Taitaa olla uusi filkkariennätykseni. Lihakset tuntuvat kerrassaan surkastuneilta kaikesta siitä istumisesta. Ensin töissä työpöydän ääressä ja sitten lehvateatterissa loppuilta. Niin ja junassa eestaas matkat Helsinkiin. Puuh. Mutta oli mahtavaa. Ensi vuonna uudestaan!



Kappalaatikko takaa nautinnon, slurps



Niin kiirettä pitänyt filkkarien kanssa, että ei ole ehtinyt nettiinkään juuri kurkkimaan, kun on illalla lähinnä kaatunut suoraan sänkyyn puolilta öin kotiin tullessaan ja aamulla taas 6.30 herätys... Rautatieaseman sushikioskista on tullut paras ystävä tässä viikon mittaan. Viitosella saa rasiallisen kurkkumakeja mukaansa ja niitä on kyllä kiskottu napaan ihan kiitettävästi tässä viikon mittaan, nom nom!



Vaihteeksi päivän asua



Turkoosi HK-paljettipaita kirpparilta
Musta puhvihame paljeteilla Seppälä
Mustat paksut sukkahousut Seppälä
Ruutukuosiset varsitennarit Seppälä



Ihastusta ensi silmäyksellä <3



Perjantaina oli tunti aikaa kahden filkan välissä ja päätinpä sitten käydä vähän kaupoissa kiertelemässä aikaa tappaakseni. Jämähdin kuitenkin heti Seppälän sovituskoppiin ostelemaan kaikkea kivaa alennusrekistä ja nämä kengät vain huusivat nimeäni siellä hyllyssä, joten mukaan lähtivät 8) Näppärää, sillä juurikin myin samankuosiset maiharini Ilonan kuormassa. Kuosista pidin edelleen, mutta maihareista en :P

Ei kommentteja: