sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

leff leff~

Olen pitänyt sen verran päivitystaukoa, etten enää edes muista, mitä oikeasti kävin katsomassa tällä viikolla, mutta ainakin nämä lehvat on tullut katsottua tässä jossain välissä, joten läntättäköön ne nyt tähän :)



'Rapumiehet' tahtovat vain kotiin Johannesburgin slummista

Tuomio: Hyvä

Huomio: Ei ole sitten mikään lehva aiheuttanut moista ahdistusta hetkeen. Viimeksi varmaan Gone Baby Gone, jossa näytettiin pedofiilin kuoliaaksi butt-rapettama pikkupoika.



Tässä elokuvassa on mielenkiintoisia teemoja. Hykerryttävää on se, että se olisi voitu tehdä melkein millä tahansa pienellä väestöryhmällä, mutta Peter Jacksonilta ei varmaan voinut odottaa muuta kuin laumallista ulkoavaruuden muukalaisia. Myöskin tapahtumapaikaksi valittu Etelä-Afrikka ainaisten Yhdysvaltojen sijaan lisää elokuvan erityisyyttä. Tästä elokuvasta on vaikea keksiä moitteen sijaa, mutta herkimmät katsojat ehkä haluavat jättää tämän kulttipätkän väliin - sinänsä lehvassa ei mässäillä väkivallalla tai splättäillä ympäriinsä, mutta silti siihen mahtuu voimakkaita kohtauksia ropisten.



Karkotus Kanadaan ajaa naispomon naimaan assistenttinsa

Tuomio: Hyvä

Huomio: Ihan höttöhattaraksi odotettava lehva paljastuikin yllättävän syvälliseksi ja teemalliseksi, positiivinen yllätys todellakin! Peukku sille!!

Ei kommentteja: