tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Häpi Bööfdei tuu Mii

Suhruiset webcam-tuotokset jatkavat tulemistaan. Onneksi tuosta on mahdotonta bongata naamaryppyjen määrää tai uurteiden syvyyttä, joten kerrankin huono kuvanlaatu on vain plussaa ^____^



BD-sankaritar ikuistaa jälleen yhden vuoden vierähdyksen elämässään



Juhlistelin sitten synttäreitäni käymällä vihdoin katsomassa sen Avataren:



Astetta uuveempi Konemetsä

Tuomio: Kulunut juoni, jonka koristeena hyvin nättiä silmäkarkkia.

Huomio: Fantasianörttien sisäiset pikkubiologit ovat kyllä pissineet hunajaa tätä tehdessä, flora- ja faunaosastot ovat sen verran mykistävää katsottavaa!



Ostin myös itselleni läjän mässyä, koska synttäripäivänä kuuluu syödä herkkuja.



Belgialaisia suklaasimpukoita ja saksalaista kermatoffeeta, OM NOM NOM.




Isovanhemmiltani sain ennen lähtöäni tukun joulu- ja synttärilahjarahaa. Ateenassa käppäillessäni löysin Accessorizen liikkeen ja ylläripylläri, siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa! Synttärilahjoin itseäni kuitenkin vain näillä kahdella:



♥ Pöllö-olkalaukku ja tirppa-hiusklipsi, LuVLuV ♥



Jälkimmäinen tulee olemaan maailman pähein koristus joihinkin burlesque-pileisiin, kunhan joskus pääsen takaisin Suomeen... Ja pöllö-laukusta ei varmaan tarvitse edes aloittaa, sillä mikäs sen pöllömpää! Joululahjarahat taidan käyttää vähemmän materialistiseen osteluun ja hankkia niillä junaliput Thessaloniki-Sofia (Bulgaria) välille 8)

Matkalaukkuuni oli piilotettu kaksi pulskaa kirjekuorta, jotka oli lupa avata tänään. Sieltä paljastui hiiriä ja seteleitä.



Kyllä, hiiriä. Luit ihan oikein :D



Toinen kuori oli iskältä ja toinen äipältä. Nämäkin rahat taitavat mennä matkailuun, sillä yksi suomalainen EVS-vaihtari on kutsunut meidät käymään luokseen Skopjeen, joten tammi-helmikuussa pitäisi Bulgarian lisäksi spurtata junalla myös Makedoniaan. Hiphei :)))

Ei kommentteja: