sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet



!! ONNELLISTA JA RÄISKYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010 !!


Uusi vuosi vaihtui Thessalonikissa huumaavissa +17 asteen lämpötiloissa. Ei ole kuulemma ihan normaalia moiset lämmöt talvisaikaan, joten global warming jyllää täälläkin ihan kiitettävästi. Thessaloniki oli upea, johonkin Ateenaan verrattuna. Isoa, siistiä, puhdasta. Ei graffiteja, ei roskia, upea merenrantanäkymä avautui Olympukselle päin keskellä kaupunkia. Ei niin mitään valittamista 8)



Hipsivarvas ja Pystykuono tunnelmoivat


Meitä kokoontui useampi vapaaehtoinen juhlistamaan uutta vuotta yhdessä tuumin. Itävaltalainen EVS-tyttö (joka hassua kyllä on samassa projektissa kuin islantilainen ystäväni oli pari vuotta sitten tehdessään EVS-vaihtoa) majoitti meitä luonaan Thessalonikissa. Onneksi oli 3 sänkyä (molemmat tytön kämppikset olivat kotimaissaan uuden vuoden vietossa) ja jokaisen sängyn alla vielä patjat, joten nukkumatilaa piisasi jokseenkin 9 hengelle pienimpien tyttöjen nukkuessa sängyissä pareittain.



Hiiret on sananmukaisesti 'valjastettu' näihin kuviin, voi poloja :D


Palailimme reissusta lauantaina illalla kymmeneltä ja olin niin väsynyt (valvominen aamukahdeksaan tällä ikää voi olla kuolemaksi, örp), että painuin vain suoraan pehkuihin ja nukuin palttiarallaa 12 tuntia. Sunnuntai onkin mennyt aikas pöppäpäisissä tunnelmissa, kun tuli nukuttua niin paljon viime yönä, enkä ole tainnut tehdä muuta kuin jumittanut tässä koneella ja katsonut animua.

Hyvää vuoden alkua sinne Suomeen ja Englantiinkin :)

Ei kommentteja: