perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Arkea ja säätä

Mahtoi kyllä olla tuuria, että sain Gianniksen kameran käyttööni viime sunnuntaina sen vuoristomajareissun jälkeen. Ilma oli silloin kuin morsian, aurinko helotti taivaalla ja tytöt ottivat arskaa puistossa. Kuvista tuli oikein onnistuneita ja nättejä! Tällä viikolla onkin sitten vain ollut harmaata ja sateista :/ Giannis varoittelikin, että kreikkalaiset kovasti odottavat sitä talvea ja lunta vielä tulevaksi ja ensi viikolla kenties lämmöt putoavat tuntuvasti.



Appelsiinipuut katukuvassa jaksavat hämmästyttää suomalaista :O


Pohdiskelin tänään aamusta sitä hassua ilmiötä, miten olen taas 'sortunut' kamomillateehen. Suomessa en koskaan osta tai juo kyseistä teetä, mutta ollessani Islannissa join joka aamu (ja ehkä muussakin välissä) kamomillateetä hunajalla. Nyt huomaan toistavani samaa kaavaa, kun edellisiltä ihmisiltä oli tänne kämppään jäänyt puolikas paketillinen kamomillateetä ja kämppis ei juo sitä lainkaan, niin jäi minun kontolleni paketin tyhjäksi saattaminen :D En tiedä, miksi Suomessa ei tule juotua. Tykkään kuitenkin tuosta yhdistelmästä ihan hullun paljon.



Kamomillateetä ja niittyhunajaa, nammm~


Jälleen kerran kiitokset Kuvaämpärin soften-toiminnolle, jolla saa suhruisimmistakin webcam-tuotoksista edes jotenkuten silmälle siedettäviä. Sitä kameraa odotellessa.

2 kommenttia:

Mustikka kirjoitti...

Sieltä kreikasta saa myös kamomillaa ruokakaupasta irtona. Se on vielä herkumpaa kuin peruslipton!

elbow kirjoitti...

Saa vai? Ei ole silmään tökännyt. Ehkei täällä pikkukylillä...

En ole esim onnistunut jäljittämään mistään lempiyrttiäni basilikaa. En maustemuodossa kuivattuna tai ihan tuoreena ruukkukasvinakaan :/