keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Postia pukkaa~

Viihdytän jälleen verkkokalvojanne ihastuttavilla webcam-räpsäisyillä. Pahoitteluni g__g Enää 3 viikkoa, että saan kameran!



Postikortteja Puolasta ja Portugalista...


Yyh, tänään tuli kyllä kaksi ruminta PC-korttia, mitä ikinä saanut x) Hieman oli hilpeät tunnelmat, että miten järkkyjä kamaluuskortteja sitä voidaankaan laittaa tulemaan toisille. Toisessa ei ollut edes postimerkkiä, pelkkä leima :D Etenkin, kun en itse erityisemmin hingu noita turistikortteja. Siksi mieltä lämmittääkin erityisen paljon viime viikolla Suomesta tullut irkkikaverin väkertelemä viidakkokortti, joka on ihan pure awesome!



Viidakon elävät värittävät päivää tuosta työpöydän kulmalta :)


Äipältä tuli kanssa paketti eilen! Giannis vitsaili, että alkaa kohta ottamaan multa maksua tästä henkilökohtaisena postimiehenäni toimimisesta, kun koko ajan saa olla kantamassa postia tänne yläkertaan :D Tuo puolukkasuklaa on kyllä tappohyväääh~



Pari levyä Fazerin Nordic Gourmet suklaatia, om nom nommm~


Paketissa oli suklaisten tervehdysten lisäksi uusin Roope-Setä (jonka tilauksen vihdoin muistin perua joulukuussa, mutta tulee vielä tämän vuoden lehdet :P), läjä lehtileikkeitä suomalaisista sanomalehdistä hih, hammasharjoja (olin löytänyt vain järkyttävän kalliita yksilöitä Kreikasta, joten pyysin äippää lähettämään jotain halpoja perushampiharjoja), pieni pokkari kirja-alesta luettavaksi ja perusrasvaa, kun olin mennyt valittelemaan Skypessä, että tuo pieni putelini on kohta tyhjä. Äippä oli sitten näemmä ottanut asiakseen toimitella lisää salvaa, tällä kertaa reilumman putkilon :) Tosin olin ehtinyt juuri hommaamaan Katerinista ison vartalovoidepullon itselleni, mööh.

Ei kommentteja: