torstaina, maaliskuuta 25, 2010

Füüd~

Jos vaihteeksi taas eineksistä asiaa :)



Paprika-oliivi-raejuusto koekäytössä


Lähikauppaamme oli iskenyt logistiikkahulluus! Kylmähyllyihin oli tungettu uusia tuotteita vaikka ja kuinka mm. kuvassa oleva maustettu raejuusto. Olin harmitellut sitä, että jääkaapissa kyhjötti yksinäinen tomaatti, jonka olisin halunnut silpoa raejuustovuoren alle, mutta viimeksi Katerinissa käydessäni, oli raejuustot loppu ;___; Meidän lähikaupasta taas ei ole saanut raejuustoa - ennenkuin nyt, hohoo!



Onnellinen loppu ^^ - tosin ei tomaatille


En kyllä erityisemmin tykkää oliiveista, ovat liian suolaisia omaan makuuni, mutta ajattelin, että ehkä se tuossa muiden joukossa menee. Ei mennyt, joten nakkasin pakkasesta kourallisen herneitä joukkoon ja johan sai lounaan maistumaan :) Uusiksi tuskin ostan, kun makuelämys jäi vähän laimeaksi ja oli tuo raejuusto ihan hintavakin, kun tavallista ja paremman makuista perusraejuustoa saa tosiaan eurolla Katerinista.



PHILADELPHIAAAA~


Kylmähyllyjen todellisen riemun reväytti Philadelphia-juustojen täydennys! Olin kerran aiemmin löytänyt sieltä kurkku-feta-juustopurkin, sotkenut sitä pastan ja porkkanoiden joukkoon, MIKÄ TAIVAS 8)~ Niin hyvää, että meinasi järki kadota! ...ja nyt sitä ei ole varmaan pariin kuukauteen ollut tuolla kaupassa. Niinpä hamstrasin samantein 3 purkkia jemmaan, että riittää vähäksi aikaa :D

Myös jätskialtaat olivat ilmestyneet \o/ Kaksi litran pakettia sai yhden hinnalla, en valittanut :D

Ei kommentteja: