perjantaina, maaliskuuta 26, 2010

leff leff~

Maaliskuuni on kyllä yhtä elokuvallista riemusuoraa! IHANAA~ Voi, kunpa tämä jatkuisi 8) Viikonloppuna olimme siis Ateenassa ja koska ystäväni ei ole mitenkään baareihin menevää sorttia, ei ollut vaikea suostutella häntä viettämään iltoja elokuvissa :D



Pitihän se Oscar-harava katsastaa


Tuomio: Juuri sellainen perinteinen raina, jonka odottaakin voittavan parhaan elokuvan Oscarin.

Huomio: Vaikka olisinkin toivonut Tarantinolle parhaan ohjaajan pystiä, niin eipä tuo ensimmäinen naisohjaajalle mennyt Oscar kauhean paha tappio ollut tämän leffan perusteella :)



Kun naapurinsetä onkin psyko


Tuomio: En keksi mitään valittamista tästä pätkästä - superb.

Huomio: Hieman jännitti, kun kyseessä kuitenkin hyvin erilainen elokuva, mitä Peter Jacksonin aikaisemmat, mutta ei mies pettänyt tälläkään kertaa. Useasti kerrottu aihe oli saatu ihan hienosti uuteen valoon. Ainoa vähän öögh lieni in-betweenin sokerikuorrutettu onnellisuus.



Vampyyripappi rakkauskolmiossa


Tuomio: Perinteistä aasiakohellusta comedyhorrorin hengessä :D

Huomio: Elokuva oli tekstitetty kreikaksi ja tietenkin puhuttu koreaksi, mutta yllättävän hyvin juonessa pysyi silti mukana. Pari kohtaa pitäisi kyllä yritellä selvitellä Youtubesta, että mitä niissä oikeasti tapahtui. Näissä kohdissa dialogin ymmärtäminen olisi ollut oikeasti aika ratkaisevan tärkeää x)

Korealainen Thirst jäi välistä Rakkautta&Anarkiaa-filkkareilla, kun ehti mennä loppuunmyydyksi ennenkuin onnistuin saamaan lippua käsiini. Olikin siis mieletön mäihä törmätä siihen Ateenassa :D Kyseinen vaihtoehtoteatteri sijaitsi aivan Ateenan isoimman elokuvateatterin Attikon/Apollon(ATTIKON/AΠΟΛΛΩΝ):in läheisyydessä. Törmäsimme siihen sattumalta Starbucksista poistuessamme, eikä tarvinnut kauaa miettiä, menemmekö vai emme :D (Ystäväni on kohtuu kova Japani-Korea-animenörds tytteli, hehe)



Apollonin smaragdinvihreät penkit olivat upeat kaikkien perinteisten punaisten jälkeen


Tämän lisäksi vierailimme pienemmässä, samaan ketjuun kuuluvassa teatteri Nanassa kaupungin eteläosassa (5 metropysäkkiä Syntagmalta), joka sekin oli saatu oikein viihtyisäksi, glitterilattioineen ja julistekrääsää tursuavine koristeluineen. Jännittävä kömmähdys taphtui, kun alkoivatkin näyttämään Shutter Islandia ja hetkellinen paniikki iski, että APUA eikö täällä menekään sitä Lovely Bonesia. Meni siellä, olivat vain laittaneet väärän kelan projektoriin :DD



Nanan ykkössalista löytyi tuollainen "komentosilta*, arvatkaa missä mahdoin istua :D


p.s. Jos jotakuta kiinnostaa, niin lippujen hinnat olivat järjestään 8 eurossa kaikissa kolmessa teatterissa.

Ei kommentteja: