sunnuntaina, maaliskuuta 28, 2010

Ei pöllömpää, höhö

Onnistuin hukkaamaan korvakoruni joskus helmikuussa. Sellaiset roikkuvat, joissa ei ole mitään lukkoa, joten putoilevat katoilevat helposti. Ongelmaksi muodostui se, että olen äärimmäisen nikkeliallerginen, enkä voi pitää mitään romurautaa korvissani. Kreikasta ei sitten ihan heti löytynytkään mitään hopeisia koruja, auts. Nyt maaliskuussa Ateenassa ollessamme törmäsin sterling silver valmisteisiin pöllöihin, jotka ostin autuain mielin matkaani :3



Symppikset pöllöt~ huhuilevat nykyään korvissani :3


Myivät nuo samassa paketissa tattikorvisten kanssa, jotka annoin ystävälleni lahjaksi. Olihan hän vaivautunut matkustamaan palkattomalla lomalla Kreikkaan minua tapaamaan ja sain vieläpä tuliaisia Riikan lentokentältä (AirBalticilla piti vaihtaa konetta Riikassa) ja olivat kerrassaan loistonamuja om nom nommm~ Suosittelen lämpimästi, jos ikinä Baltiassa näihin törmäätte!



Kerrassaan makoisia kermakaramelleja, kovia päältä, sisässä toffeeta~


Josko loppuun vielä pari blogisuositusta! Taas on löytynyt mehukkaita ulkomaista kertovia blogeja, joita haluan suositella lämpimästi kaikkien luettavaksi:

- Love from Istanbul Suomalais-turkkilaisen perheen arkea miljoonakaupungin hulinassa Turkissa, kirjoittajana perheen äiti Karoliina, joka työskentelee englanninopettajana :)

- Unagidon Aasiafanityttö Lotta opiskelee matkailualaa ja on juuri aloittanut työharjoittelun japanilaisessa majatalossa Kiotossa. Myöhemmin luvassa kertomuksia vaihdosta Etelä-Koreassa!

- dirty pretty things Paula opiskelee ensimmäistä vuottaan muotia Tokiossa ja blogi keskittyykin suureksi osaksi muodin ympärille, mutta myös Japania sivutaan.

2 kommenttia:

Sieniretki kirjoitti...

Kun kävin Ranskassa, löysin sieltä sellaiset mustat pöllökorvakorut jotka möllöttää isoilla silmillään. Jostain syystä mulla tuli niistä heti mieleen sinä! Nyt vaan harmittaa kun haluankin pitää ne itse... :D "I bake u a cake,.. but then i ate it D8" auts.

elbow kirjoitti...

Möllötän usein isoilla silmilläni, joten tulin mieleesi niistä?! xD Oih, että menitkin syömään pöllökorvikseni D: Noh, aavistin tämän varmaan alitajuisesti, kun menin kerta ostamaan omat hopeiset eli nou hätä I has ones ^^