keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Elossa ollaan~

Päivityshiljaisuutta! Pahoitteluni. Olisi tuossa läjä valokuvia (Delfistä, Ateenasta, Edessasta jne), joille pitäisi jaksaa tehdä jotain, jotta ne voisi julkaista, mutta en ole jaksanut paneutua asiaan. Takautuvia päivityksiä siis luvassa hamassa tulevassa. Sekä täällä, että Matkapöpöyksessä.



Sain tiikerin Kiinasta ja pienemmän mirrin Saksasta :)


Nyt kuitenkin aion vain tehdä pikaisen päivityksen, jossa hehkuttelen sekä viimeisimpiä postcrossing-kortteja että yllärilahjaani Ruotsissa asuvalta/työskentelevältä suomalaiselta ystävältäni. Tämä käväisi Malmön sci-fi-messuilla ja kuulemma näki jotain "joka oli aivan pakko ostaa ja lähettää sulle!" :D Hiukan kyllä hymyilytti, kun kuoren avasin.



Kyllä kelpaa pintoja taas pyyhkiä HK-rätin voimin! :3


Lisäksi olin ihan "OOH!", kun lukaisin uudesta Riihimäelle avatusta pelikaupasta. Viime vuonna mutisin jo joillekin ihmisille, että miksei lautapelejä voi lainata jostain vuokraamosta, kuten elokuvia ja kirjoja. Ei niinkään se ostiskeluun palava raha kuin se, että missä niitä kaikkia ostettuja pelejä oikein mahtuu säilyttämään. Isoja pahvilaatikoita ja jos omistaa vähänkään useamman, niin tuppaa iskemään kriisi säilytystilan kanssa. Noh, nyt voi myös vuokrata!



Kaikki vaan noppamaan, indeed!


Mindwarrior Games on 2008 perustettu suomalainen lautapelisuunnittelufirma ja tuon kyseisen peliliikkeen/vuokraamon omistaja. Saas nähdä, tuleeko vastaavia vuokraamoita isompiin kaupunkeihin vai onko tämä ihan kuolleena syntynyt idea? Ekologista ainakin, ellei muuta :)

Ei kommentteja: