maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Trekkeröin, öhöhö

Taas tuli osteltua, höm.



Voyagerit 1 & 2 odottavat katselluiksi tulemista Suomessa, HYRRR~


Joskus alkuvuodesta tilasin CDON.fi:n lehvatarjouksesta pinon elokuvia, jotka omistin jo entuudestaan, mutta videokasettien muodossa. Oli siis aika päivittää lehvakirjastoaan, köh. Muutenkin DVD vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin VHS. Kaltaiselleni hamsterille tilakysymys on aina hermostuttava. Samassa jupakassa tuli tilattua Star Trek: Voyagerin ensimmäinen kausi, kun kerta lupailivat yhden tv-sarja-boxin naurettavaan 9,90 euron hintaan muiden ostojen yhteydessä. Pitihän se sitten tilata!




Tykkään myös Frasierista, in case you didn't knew :D


Nyt sain sitten postia, että hei tilasit joskus meiltä ensimmäisen kauden. Nyt olisi toisesta kaudesta makoisa tarjous, tässä alennuskoodi, kiinnostaako? No tuoooota, KIINNOSTAA!!1+ 8D Tilaukseen meni sitten kakkoskausikin. En ole tuota Voyageria katsonut jaksoakaan, joten tulee olemaan puhdasta yllätystä, mitä pidän sarjasta, mutta hei - ensimmäistä kertaa Star Trekissä on naiskapteeni, joten onhan tämä niin eeppistä, että omistan jo ihan sillä voimalla nuo boksit.



Kathryn Janeway on kyllä aikas marthastewartmainen ilmestys :D


Saa nähdä koukuttaako sarja niin pahasti, että hankin loputkin viisi boksia itselleni. Sarja pyöri vuosina 1995 - 2001 eli sellaiset seitsemän vuotta.

Aiemmin tässä kuussa sain alennuskoodin tuonne samaiseen puljuun, joka oikeutti tilaukseen ilman postikuluja. Tilailin sitten iskälle joululahjapakettiin laitettavaksi Robocop Trilogyn, kun halvalla irtosi :3

Ei kommentteja: