torstaina, huhtikuuta 15, 2010

Yes I know the muffin man!

Kuvassa on päälläni talvitakki, koska lämmitin on ollut epäkunnossa tiistaista lähtien ja asunnossa on lievästi arktinen tunnelma, köh. Niinpä päätin hieman leipoa, jotta saisin lämmitellä tuossa uunin katveessa :D



BioKorn Schoko-Muffins om nom nommm~


Vihdoin tuli siis ostettua lähikaupasta tuo luomusuklaamuffinien valmispakkaus. Kätevää! Lukaisin ehkä vähän huolimattomasti, että tarvitsee vain 2 (luomu!)kananmunaa ja vettä lisätä. Himassa sitten huomasin, että joukkoon pitäisi nakata myös 125 g voita, eikä minulla mitään voita ole. Minä tai kämppis käytetä semmoisia. Lorautin sitten vain jonkun määrän auringonkukkaöljyä joukkoon ja toivoin parasta. Ei ainakaan valmiissa muffineissa huomaa mitään, joten ilmeisesti rasvanlähde kuin rasvanlähde toimii :)

Tuli kerrassaan herkullisia, jesss! \:D~/

En ole erityisen jauhopeukalo, pikemminkin se peukku keskellä kämmentä, mitä tulee leipomuksiin ja niiden valmistukseen, joten olen eri tyytyväinen lopputulokseen. Muutoinkin en ollut varma, kuinka toimiva tai tehokas tuo meidän uuni täällä Kreikassa on. En ollut tätä ennen sitä käyttänyt vielä kertaakaan. Hyvin tuntui menevän yksiin ainakin tuon paketin määrittämän paistoajan kanssa eli kaiketi se toimii ihan ok :)



Pröystäilenpä laadukkaimman näköisillä yksilöillä hieman~


Do you know the muffin man,
The muffin man, the muffin man,
Do you know the muffin man,
Who lives in Drury Lane?

Wikipedia: The Muffin Man

Ei kommentteja: