lauantaina, huhtikuuta 10, 2010

Vaihteeksi lautapelejä :)

Tällä hetkellä voinen sanoa rehellisesti, että asia, jota eniten kaipaan täällä rutakon takana, on ehdottomasti lautapelaaminen. Katkerana seurailin maaliskuista JyCon-viikonloppua ja nyt hidoilaisten pukkaamia peli-iltoja - tunsin jääneeni jostain niiiiiin paitsi. Aluksi aioin ottaa Kreikkaan mukaan jotain pieniä pelejä, mutta sitten laukut painoivatkin niin paljon, että piti jättää pelit pois. (Noh, kämppikseni ei ole yhtään peli-ihmisiä, joten ei niillä peleillä mitään olisi täällä tehnytkään.)



Ubongo 20 e !! (ovh 35 e)


HUOM! Lautapelioppaan arvostelu Ubongosta OBS!

Myös Ubongo Extreme ja Ubongo Duel kiinnostaisivat!



Oregon 9 e !! (ovh 29 e)


Kaipuun nakerruksessa olen välistä silmäillyt lautapelijuttuja ja meninpä sitten viime kuussa ostelemaan käytettynä yhdeltä ihmiseltä pinon pelejä, kun halvalla sai. (Oikeasti pyysivät jotain kymppiä tuosta Ubongosta, mutta pelit tulivat Postin kautta, joten lisäsin sen 10 e/pk tuohon hintaan.) Siellä ne odottelevat porukoilla, kunhan pääsen Suomeen. Olen vannonut, että lukitsen joukon ihmisiä jonnekin kellariin lokakuuksi ja pakotan ne pelaamaan kanssani 24/7, joten beware :DD



Dungeon Twister 15 e !! (ovh 25 e)


HUOM! Lautapelioppaan arvostelu Dungeon Twisteristä OBS!



Dungeon Twister 1. lisäosa 15 e (ovh 22 e)


En tiedä, saisiko tuota alkuperäistä Tyrmätwistiä enää edes uutena. Kauan on palanut punainen "tuote loppu" valo tuolla sivuilla, joten kävi tuuri, että sen onnistuin bongaamaan käytettynä jonkun myytävistä :) Ilmeisesti viime vuonna ilmestynyt DT2 : Prison on ajanut ohi vanhasta painoksesta.

Itseäni hiukan kyllä polttelisi tuo 4. lisäosa. Olivat yhdessä vaiheessa sikamaisen halvassa tarjouksessa Lautapelien sivuilla, mutta menivät tietenkin loppuunmyydyiksi ennenkuin ehdin tekemään mitään, pahus soikoon!

Ei kommentteja: