perjantaina, heinäkuuta 09, 2010

Kuvavyöryvaroitus!

Maanantaina olin Thessalonikissa hyvästelemässä yhden vapaaehtoisystäväni, jonka projekti päättyi ja tyttö palasi kotimaahansa. Hirveen liikkistä! Tyttö on tosin muuttamassa Kööpenhaminaan opiskelemaan nyt elokuussa, joten voipi olla, että näemme vielä :) Islantilainen ystäväni ja yksi suomalainen ystäväni asuvat Köpiksessä, joten voisi olla syytä siellä päin vierailuun nyt kolmin verroin!

Maanantaina myös SHOPPAILIN törkeät määrät tavaraa Thessalonikin kaupoista :D

Day 192


Suomessa en koskaan käy Zarassa, kun olen luokitellut sen pitkien, hoikkien ihmisten liikeeksi, jonka vaatteet ovat hiton pieniä ja _tylsiä_. Niin väreiltään kuin malliltaan. Nyt kuitenkin tsippasin heidän putiikissaan ja tein oikean nostalgialöydön! Kukaan 80-luvun lapsi ei voine ohittaa ehtaa Fragglit-paitaa :D Itse diggasin pienenä ihan simona kyseisesta telkkusarjasta, joten teeppari oli ihan must hankinta.


Day 192


Mukaan lähti myös hieman valmiiksi revityt farkkushortsit (koko 38!!), joiden takataskuissa on vähän tuollaista tyttösälää, pikkuisen kimalletta ja jalokiveä. Olen pohdiskellut tarvitsevani mustat, pienet perusshortsit, joita voisi käyttää sellaisten paitojen kanssa, jotka eivät ole ihan tarpeeksi pitkiä mennäkseen mekosta, mutta kuitenkin liian pitkiä, jotta tekisi mieli pukea housut tai hame niiden kanssa. Nyt on ongelma ratkaistu. Jippajee.


Day 192

En taida koskaan päästä teinityttöprinttien viehätyksestä :D


Käväisin myös Decibelin liikkeessä, kun siellä näytti olevan ale. Taitavat tosin aina myydä jotain alessa, uusivat hirveää vauhtia mallistojaan kenties? Sucker ja Cupcake lähtivät mukaan 3,90 e/kpl, ei paha. Totesin, että näissä lämmöissä paitoja kuluu hirveätä vauhtia (tyyliin yksi per päivä), joten vaihtoarsenaalia on ihan jees omistaa. Tällä hetkellä vaatekaappini koostuu lähes pelkästään harmaista vaatteista, joten istuvat sinne oikein mallikkaasti muiden peruskäyttöpaitojen joukkoon.


Day 192


Parhaan olen säästänyt viimeiseksi eli Accessorize! Tämä säläkauppa vain vetoaa minun jokaiseen soluuni. Edellinen kassini, jota käytin Suomessa, oli ostettu Lontoon Accessorizesta ja nytkin silmiini tarttui taas jotain heidän laukkuosastoltaan, nimittäin tämä maailman pähein pöllökassi. TRUE WIN. En tiedä, näkyykö kuvassa, mutta osa pöllöistä vähän kimaltaa. Ihanan värikäs, mutta samalla pohjaväri mukailee tämän hetkistä harmaata kauttani. Täydellinen raccauskassi *heart*


Day 192


Day 192


Day 192


Ostin myös sikakalliita tarroja 2,50 e/arkki, kun olen edelleen vähän nyrpeä, että Wiini on valkoinen, eikä musta. Siispä päätin pimpata sitä enemmän omaan makuuni sopivaksi. Paljon suloisia pikkujapanittaria tulossa Wii-boksini kylkeen :3 Olisi ollut myös arkillinen venäläisiä maatuskoita, jotka olivat yhtä lailla hurjan söpöjä ja hiplasinkin niitä hyvän tovin, mutta en valitettavasti keksinyt, mitä olisin voinut pimpata niillä. Kauppaan jäivät :/


Day 192


Ah, melkein meinasin unohtaa! Torstaina oli jotkin katumarkkinat ystäväni talon edessä. Olimme menossa rantsuun Chalkidikin niemimaalle viikonlopuksi ja hetken mielijohteesta päätin ostaa itselleni rantamekon. Kympillä irtosi mukavalta rouvalta, joka kyllä ensin yritti kiskoa minulta 15 euroa, vaikka hetkeä aiemmin oli sanonut mekon hinnaksi 10 e!! Kankaassa on vähän spandexia, joten se on ihanan liukasta ja joustavaa, täydellinen rantamekko 8)

Ei kommentteja: