torstaina, heinäkuuta 01, 2010

leff leff~

Kesäkuussa tuli oleskeltua Thessalonikissa ja pääsinkin sitä mukaa lehvaan helposti :) Kuitenkin saldo pysyi samoissa 3 lehvaa/kk lukemissa, mitään jättiharppausta ei asian kanssa Kreikassa taideta ottaa. Kesäkuu oli kuitenkin selvästi iloinen elokuvakuukausi, sillä kaikki lehvat ovat kevyen sorttista hupailua :)

Day 191


Tuomio: Huomattavasti parempi kuin ykkönen!

Huomio: Jotkut sanoivat "Höh, tämähän on kuin yksi pitkä SATC-jakso". No mitä muuta tv-sarjaan perustuvalta elokuvalta voi odottaa?! :D Haloo ihmiset.

Day 191


Tuomio: Ok.

Huomio: Piti valita tämän ja Letters to Julietin välillä ja tietenkin valitsin väärin. Sillä hetkellä tuntui, että haluan jotain hauskempaa ja vähemmän draamaa, mutta valitettavasti tämä lehva kökki toteutuksessaan :/ Jälleen kerran hyvää ideaa ei ole ihan osattu pusertaa lehvan muotoon mallikkaasti. Sääli.

Olisi sittenkin pitänyt mennä katsomaan se Kirjeitä Julietille.

Day 191


Tuomio: Mahtava naururalli 8DDD

Huomio: Päätön lehvan nimi kertoo jo kaiken, mitä tästä lehvasta tulee tietää! :D

Hekotettiin itsemme lähes hengiltä tämän lehvan aikana. Alunperin vähän karsas "Mikähän B-luokan säälittävyys tämäkin on...?" vaihtui kyllä ylistykseen jo heti alkumetreillä. Käsikirjoitukseen on ujutettu kyllä sen sortin helmeä läppää, että oksat pois! Pelkällä kakkapissahaha mukahauskuudella ei ratsasteta koko elokuvaa lävitse, kuten vähän pelkäsin. Tämä elokuva naurattaa :D Ja jos ei, niin huumorissasi on vikaa, sori.

Ei kommentteja: