maanantaina, elokuuta 09, 2010

Jotain tännekin

Nettiyhteys on ollut döödä tässä viikonlopun. Tänään onneksi joku tuli töihin ja fiksasi asian. I has Internet nau \o/~

Pitkä blogihiljaisuus kaipasi muutenkin katkaistuksi tulemista.


Photobucket


Käväisinpä maanantaimarkkinoilla pitkästä aikaa. Mausteet olivat loppumaan päin ja Katerinissa käydessäni olin onnistunut saamaan Lidlistä vain mustapippuria. Currya ja paprikajauhetta irtosi 1,50 e/pussi markkinoilta, joka tuntui hiukan tyyriiltä Lidlin pippuripussiin verrattuna, josta oli saanut pulittaa 70 centtiä. Tosin mietin sitäkin, onko järkeä ostaa uusia mausteita, kun majailen täällä enää kuutisen viikkoa, mutta menkööt. Ainakin on pastoissa makua.


Photobucket


Ystäväni on Japanissa käymässä ja samalla suorittamassa jonkinmoista parin viikon työleiriä jossain museossa. Sinne oli valittu ainoastaan neljä ihmistä ja kovasti jännäsi, tuleeko valituksi ja kovasti riemuitsi, kun valinneiden joukkoon pääsi. Toisaalta ystäväni osaa kohtuu hyvää japania, mikä varmasti edesauttoi asiassa. Sain joskus viikko sitten häneltä korttia, jossa oli ihunainen sydämenmuotoinen Hello Kitty postimerkki, awww :3 Tekstarilla yritin kysellä leirin kuulumisia, mutta viesti ei ikinä mennyt perille, harmistus.


Photobucket


Kaveri vinkkasi FB:ssä, että fantasiakirjallisuuteen keskittynyt pienkustantamo Vaskikirjat on menossa nurin. Kävinpä siinä variksena raadolla ja ostin muutamat kirjat pois tyhjennysmyynneistä - pitäähän sitä suomalaista kirjallisuutta tukea! Mielenkiinnolla odotan näiden lukemista, en ole suomalaista fantasiaa tainnut aiemmin lukea muuta kuin Muumien muodossa. Etenkin Peuraheimo kutkuttelee, kun mietin, kuinka paljon aikoinaan pidin Maan Lapset -sarjan prehistoriallisesta kuvailusta.

Ei kommentteja: