torstaina, syyskuuta 02, 2010

Plääh, päästäkää mut jo Suomeen!

Nonnih, nyt alkaa sitten todenteolla kiukuttamaan tämä Kreikassa jumittaminen. Voisikohan lentoja aikaistaa viikolla keskiviikolta torstaille!?


Day 208
Kun Sirkus kohtaa Burlesquen~


Circus meets Burlesque valloittaa jälleen Klubin tänä syksynä ja viime vuoden tsembalot ainakin olivat sitä luokkaa, että ihan itkettää jättää tämän vuotiset väliin! Ennakkopileet perjantaina tarjoaa Kulttuurikahvila Hertta tiloissaan. Kukapa ei haluaisi Jyrki Kasvin piirteitä paperille olla ikuistamassa :D

Ehtisin tännekin sopivasti. Flamma kun jatkaa Pyynikillä neljättä syksyään.


Day 208
Kalevala-trilogian toinen osa nähdään tänä vuonna


Olen jo kolmena aiempana vuonna missannut kyseisen tuliteatteriesityksen, että hiukan korpeaa jättää show taas välistä. Että kreikkalaiset osasikin laittaa p*sk*an ajoituksen kotiinpaluulle. Kun olisinkin tullut jo joulukuun alussa tänne ja päässyt lähtemään elokuun loppuessa! Olisin voinut nauttia korvaavista kreikkalaistunnelmista ihan Tampereellakin, kun Niagara järjestää sopivasti Kreikkalaisen Elokuvan Viikon 13.-17. syyskuuta.


Photobucket
Vrytassa Elisabethin läksiäisissä oli tarjolla ulkoilmaelokuvaa :)


Hiukan repesin huomatessani tuon Niagaran ohjelmistosta, kun juuri olin mennyt ihmisille sanomaan, että kreikkalaista elokuvaa ei taida olla mahdollista nähdä Kreikan ulkopuolella ja samoin tein meidän pikkukylämme Tampere pyöräyttää Kreikkaviikot :D Tosiaan, yhden kreikkalaisen filmin onnistuin näkemään, kun viime viikolla poikkesin Vrytassa hyvästelemässä Elisabethin ja Salomen. Kävimme kylän pikkukapakassa läksiäisdrinksuilla ja olivat siellä kääntäneet kapakan telkun osoittamaan ikkunasta ulos ja kaikki ihmiset istuivat terassilla seuraamassa I ♥ Karditsa elokuvaa :) Tosi kiva fiilis oli kyl!

Ei kommentteja: