tiistaina, elokuuta 31, 2010

Denari ajatuksistasi~


Day 209
Pari denaria pyörii nurkissa, mitäs näille sit?


Jos kokeilisin laittaa ne vaihtoon! Yhdestä blogista bongasin tämmöisen sivuston kuin Swap-bot, ideana siis nimenmukaisesti järjestellä kaikenmoisia swappeja, jotka sivuston avulla sitten saa näppärästi toteutettua. Valitettavasti ei löytynyt yhtään raha/kolikkoswappia sieltä, mutta sen sijaan päätin kokeilla Rainbow Candy Swappiin osallistumista :) Katsotaan, millaiset fiilikset tuosta tulee.


Photobucket
Jos sinne kuoreen sujauttais vähän muutakin...?


Kurkkasinpa postcrossingin forumilta "Tag Other Items"-osastoa ja johan lykästi. Currency Tag löytyi melkeinpä saman tien. Joku italialainen kolikkokerääjä saa ilahtua mun parista denaristani (ovat siis Makedonian rahaa). Näemmä minut hippasi venäläinen, joten minulle päin siintää kuoressa rupla tai pari. Ehkä niille on vielä käyttöä, jos sinne Moskovaan asti pääsen joskus tässä elämässä :)


Day 209
Suomalaisia ja yksi ruotsalainenkin :)


Italialainen heppu keräili myös postimerkkejä, kylläpäs lykästi nyt! Olen tänne tulleista posteista riipinyt irti tunnollisesti noita postimerkkejä ihan sitä silmällä pitäen, jos postcrossingissa tulisi vastaan joku merkkejä keräilevä, mutta eipä ole näkynyt. Nyt sitten lykkäsin ne postimerkit tuonne italialaisen kuoreen. Tehkööt niillä mitä lystää tai heittäköön mäkeen, jos on jo hukkumassa suomalaisiin merkkeihin.

Btw, Postcrossingin viides miljoonas postikortti lähetettiin ja vastaanotettiin nyt elokuussa :)

Ei kommentteja: