lauantaina, elokuuta 28, 2010

leff leff~


Day 206
Yritin esittää hämmästyneen ilmeen, kuten Shrek ja Donkey, mutta en vain osaa :'D


Keskiviikkona tosiaan pyörähdin katsomassa Shrek Forever Afterin ja olin pyörtyä onnesta, kun se esitettiin enkuksi. Ymmärsin dialogin ja sain nauttia vitseistä, jes! Ilmeisesti Shrek ei ole Kreikassa lasten kamaa, sillä kaikki näytökset Thessalonikissa pyörivät originaalikielellä. Yhtään ei ollut kreikaksi puhuttuna :o Ilmeisesti shrekmäistä huumoria ei pidetä sopivana perheen pienimmille.



Day 207
Fionan uusi tyyli on kyllä aikasta rouhee, me likes!


Valitettavasti jouduin 3D-näytökseen. Ensimmäinen ei-kolmiulotteinen näytäntö olisi mennyt vasta klo 19 ja silloin en olisi enää ehtinyt viimeiseen bussiin, joten klo 18 3D-näytäntöön oli tyytyminen. Lipusta sai myöskin pulittaa ihkun 3D-lisän... Kreikassa bonusta tulee 3 e, 12 euroa 9 euron sijaan. Yllättävän hyvin kuitenkin katselin 3D-laseilla, eivät häirinneet juuri ollenkaan, mitä nyt tunnin kuluttua alkoi painamaan nenänvartta, kuten on käynyt kaikkien 3D-lasimallien kanssa.



Day 207
Tittelintuuren sopimus suistaa Shrekin elämän raiteiltaan


Tuomio: Ei pärjää ykkös- ja kakkososille.

Huomio: Pillipiipari palkkionmetsästäjänä ja noitien goottidisko linnassa :D

Ensimmäisen ja toisen Shrek-elokuvan ollessa totaalisia naurupankin räjäyttäjiä, uusia ja jännittäviä, kun niissähän koko satumaailma laitettiin uuteen uskoon kerrassaan hulvattomalla tavalla, jäivät kolmas ja neljäs osa vähän hiljaisemmalle. Jokin tökki kolmososan tarinankerronnassa, siitä puuttui eloisuus. Nelososan ongelmana tuntui olevan, että juoni oli liian tavanomainen. Mietin, että tämä animaatio voisi olla mikä tahansa, toteutettu millä tahansa hahmoilla. Ykkönen ja kakkonen, kun eivät olisi voineet olla mitään muuta kuin Shrek-animaatioita. Mutta onhan tämä silti Shrek ja hauskoja oivalluksia mahtui tähänkin jatko-osaan. Ei nelonen huono ollut, mutta se tietty shrekmäisyys ei ihan päässyt täyteen huippuunsa.

Joku muukin on funtsinut samoja juttuja. (V2.fi arvostelu)



Photobucket
Pyhä Alienpahvi on nököttänyt nurkassaan kaikki nämä kuukaudet. Sillä on ihan selkeä erikoisasema tuolla elokuvateatterissa.



Elokuulle ei muita katseltuja lehvoja enää tule syyskuun kolkutellessa jo ovella, mutta voinen laittaa tähän loppuun kaksi mielenkiintoni herättänyttä traileria, jotka tulivat tuossa Shrekin alussa. Nämä pääsenkin katsomaan sitten Suomessa lokakuulla :)





Visuaalista silmäkarkkitykistystä, eeppistä animointia ja hei, siinä on pöllöjä. En usko, että jaksaisin välittää, vaikka juonesta olisi saatu miten kämäinen tahansa. Hiukan kyl hymyilyttää, että samalta studiolta tulee ensin animaatio PINGVIINEISTÄ ja sitten seuraavaksi PÖLLÖISTÄ. Lukeekohan ne mun ajatuksia siellä?? :D





Ice Age animaatiot eivät oikein kiinnostaneet, mutta samojen tekijöiden Despicable Me vaikuttaa äärimmäisen katsottavalta :D Yuutuubista löytyy vielä muutaman trailerin ja teaserin verran lisää matskua, jos oikein hurahtaa.

Ei kommentteja: