perjantaina, elokuuta 13, 2010

Lisää Marimekkoa!

Innostuinpa aiemmasta Marimekko-postauksestani siinä määrin, että päätin laittaa muitakin suosikkejani tänne näytille kuin pelkästään vaatteita :)


Photobucket
Auer sateenvarjo, suunnittelija Mika Piirainen


Jo aiemmin vaatteissa nähty Katsuji Wakisakan Auer-kuosi toimii ihanasti sateenvarjossa luoden talvista tunnelmaa. Jos vain raskisin sijoittaa rahaa sateenvarjoon, tämä olis must-hankinta. Taidan kuitenkin tyytyä edelleen niihin perusmustiin löytösateenvarjoihin, joita kerääntyy nurkkiini syysaikaan. Ihmiset ovat vallan unohtelevia, etenkin elokuvateattereissa ;)


Photobucket
Kaivo pussilakanasetti, suunnittelijat Maija Isola ja Kristina Isola


Kuten totesinkin jo, Kaivo-kuosissa on imua ja lienen himoinnut tätä ruskeaa vuodevaatetta niin kauan kuin vain jaksan muistaa. Omistan kuitenkin hirmuisen määrän pussilakanoita ja tyynyliinoja, joten en ole raaskinut sinne kasaan enää enempää hankkia, vaikka kiva ja ihana tämä olisikin.


Photobucket
Pisara kassi, suunnittelija Mika Piirainen


Isot, muhkuturpeat kassit lienevät heikkouteni. Ne vain tuntuvat niin kotoisilta ja turvallisilta. Tosin olen jo niin runsaasti erinäisiä väskyjä omistava kassialma, että yritän hieman toppuutella uusien ostelua. Ihana tämä kyllä olisi, Maija Louekarin Iso Pisaroi kuosi sopii erinomaisesti syksyn synkkää tunnelmaa piristämään.


Photobucket
Kuosi Karkuteillä, suunnittelija Maija Louekari


Tätä salkkua on tullut hiplattua aina välistä jossain Marimekkoa myyvässä liikkeessä. Päähäni olen lujasti takonut, että ei pienelle salkulle ole käyttöä, ei sitä pelkän söpöyden takia kannata ostaa, mutta välistä saa vähän hipeltää ja haaveilla :D


Photobucket
Sukat makkaralla, suunnittelija Anu Penttinen


Litran vetoinen lasikannu, joka näyttää niin ihastuttavan raikkaalta! Tästä voisin kuvitella hörpiskeleväni kesäkuumalla jääkaappiviileää vettä, jota on raikastettu kenties parilla kurkunviipaleella, raparperinpalalla tai sitruunanlohkolla, aaah~


Photobucket
Kuosi Nanuk, suunnittelija Teresa Moorhouse


Syksyn 2010 kangasmallistossa ei oikeastaan mikään innostanut, paitsi tämä. Jääkarhuja jättimäisten, värikkäiden kukkien seassa, mitä ihmettä!?!? :D Tästä tekisi mieli saada jotain. Mekko? Hame? Verhot? En tiedä, mutta JOTAIN.


Photobucket
Kuosi Pikku suomu, kuosin suunnittelija Annika Rimala


Jaksan ilahtua joka kerta, kun näen, että saapassuunnitteluun jaksetaan panostaa. Suomessa on kammottava keli syksyisin ja, jos aikoo varpaansa kuivina pitää, on pakko sonnustautua jonninsortin kumppareihin. Onneksi enää ei tarvitse tyytyä mustaan Nokiaan, kun on muitakin kaupunkioloihin paremmin soveltuvia kumijalkineita, esim nämä Suomu saappaat.

(Kuvien © Marimekko)

Ei kommentteja: